Veckans Tarot – Sju Svärd

1 oktober, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Sju Svärd. Detta är ju intressant, det var inte så länge sedan vi fick besök av Sju Svärd. Jag tittade lite tillbaka på andra Veckans Tarot också och det visar sig att det kommit flera sjuor på besök. Det visar mig att korten vill guida oss i en lite längre inre resa.

Veckans Tarot  - Sju Svärd

När jag tonar in på detta kort är det första jag ser de två svärden på väggen. Personen på bilden håller i fem svärd men jag får känslan av att hen är på väg att släppa taget om dem för att istället ta de två på väggen. Hon, ja det är en ung kvinna, visar mig att hon längtar mycket efter de två svärden och att hon gjort det under en lång tid. Hon säger att hon innan inte har fått ta dem eftersom de tillhört någon annan. Att hon inte varit redo att axla ansvaret det innebär att äga de två svärden.

Min känsla är att de två svärden är mer värdefulla än de hon bär i sin famn. Aaha! Hon påminner mig om ett tidigare besök.

Då behövde hon öva mer för att få tillgång till de två svärden på väggen. De svärd hon bär i famnen var då övningssvärd. Nu känns de som riktiga svärd men de är väldigt sköra, nästan porösa. Det märks att hon använt dem mycket, hon har övat duktigt. Jag tror faktiskt att hon övat färdigt med svärden i hennes famn. Hon ska nu bara göra sig av med dem. Det verkar som att det är viktigt att hon begraver de svärden i marken. Hon kan inte bara slänga dem i soporna utan de måste visas respekt.

En röd tron

Hon försvinner en stund och kommer sedan tillbaka utan svärden. Jag ser som en röd tron, det är samma färg som den röda färgen bakom de två svärden på väggen. Min känsla är att man firar något och att den unga kvinnan kommer att få tillträda sin tron nu. Hon har fått godkänt på sitt examensarbete och nu ska hon ta steget in i nästa fas i livet.

Men hon tar ett steg tillbaka och plötsligt bär hon de gamla svärden igen. Det verkar som att hon glömt något till begravningsceremonin. Katten hänger med henne och visar mig att den bär något i munnen. Kvinnan kunde inte bära det själv så katten fick hjälpa till. Jag ser inte vad det är, det ser ut som en påse med något mjukt inuti. Eller.. är det en mus katten bär i sin mun??!!
Ja det är en mus! Jag frågar vad det betyder och får berättat för mig att musen representerar sårbarhet och tillit. Kvinnan behövde alltså hämta med sig lite tillit och våga vara sårbar för att få tillgång till sin tron.

Svärden representerar ju luftelementet, våra tankar, idéer, kunskaper. Jag tolkar detta som att hon hade lärt sig allt hon behövde men inte riktigt hade självkänslan och självförtroendet på plats. Vilken tur att hon har katten med sig som sin trogna medhjälpare.

Veckans Tarot – Sju Svärd – Ditt budskap

Det verkar som att du gjort ett bra jobb och lärt dig din läxa. Tronen är förberedd och det som är kvar nu är att göra dig av med det som inte längre resonerar med den du är nu och med den du vill vara framåt. Släng allt det du egentligen inte tycker om, och behåll bara det som verkligen ger kraft och liv.

De två svärden på väggen i kortet är sann rikedom. Det är inte vem som helst som får dessa svärd. De är dina och de har hängt där länge och väntat på dig. Du har nu gjort ditt arbete och snart är svärden dina på riktigt. Du kommer att bli en fantastiskt ledare i ditt eget liv. Våga vinn! Lev det liv du drömmer om! Lita på livet och på din egen inre kompass.

Ny fantastisk tjänst!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en ny tjänst jag har. Den passar ju väldigt bra ihop med veckans budskap. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Visionsmålning- Öppningserbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan
Psst! Jag bjuder på frakten om du beställer senast 3 Oktober//Annette

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme