Veckans Tarot – Sju svärd

30 juli, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Sju svärd handlar som alla korten i svärdsviten om våra tankar, om vårat intellekt, vår mentala status. Sju svärd står generellt för att man inte är helt ärlig, har hemligheter eller att man tex ska studera. Vi får se vad kortet har att säga oss idag.

Jag blir visad hur personen på bilden håller hårt i sina svärd samtidigt som det finns en slapphet i hennes famntag. Det känns som att hon inte riktigt är säker på att hon vill ha dem. Hon tittar på de två svärden som sitter på väggen. De fem hon bär i famnen är hennes och de har under lång tid legat undanstoppade i ett mörkt rum. Ett rum fyllt av damm och spindelväg visar mig att det handlar om väldigt lång tid. Kanske har hon inte ens haft dem i sin ägo i detta livet? Kan det vara så att de tillhört någon annan och att hon fått tillgång till dem genom ett arv?

De fem svärden i hennes famn känns annorlunda i energin än de på väggen. Kanske för att de på väggen hängt framme och är putsade och vackra.

De i hennes famn behöver ganska mycket kärlek. Jag får känslan av svärd i poröst trä och att de har ganska många hack i sig. Nästan som leksakssvärd.
Kvinnan på bilden visar mig hur hon är lite avundsjuk på de svärden som hänger på väggen, att hon nog gärna hade velat ärva dem också. Men de är inte hennes. Det är lite intressant tycker jag att hennes fem svärd visar sig som träsvärd, gamla och slitna. De på väggen är lika gamla men har fått ljus och kärlek genom alla år.

Vad kan detta betyda?

Aha! Hon berättar för mig att svärden på väggen är de svärd hon vill ha och att de fem hon bär på är svärd som är till för träning. Jag blir visad hur man förr använde träsvärd i övning för att inte skada varandra. Hon har bett om att få de två svärden på väggen men fått nej. Dess ägare sa att hon inte är redo än. Därför har hon letat fram dessa träningssvärd för att öva med. Alltså är de två svärden på väggen egentligen hennes även de. Det är bara att hon ännu inte är redo att hantera dem. Spännande!

Katten där bakom är lite rolig, den smyger fram som i en spejare eller en detektiv. Den spelar musiken från Rosa Pantern för mig och berättar att den tycker detta är oerhört spännande. Den känner sig som att den är del i något viktigt och stort. Jag blir väldigt nyfiken på vad dessa svärd faktiskt symboliserar men kvinnan bara tittar på mig med en pillemarisk blick, hon blinkar med ena ögat och går vidare. Hon bär på en hemlighet som jag inte får ta del av!

Veckans Tarot – Sju svärd – Ditt budskap

Jag får känslan av att du antingen har fått en idé om något du vill göra eller att du står inför någon form av genombrott. Det är i alla fall något stort som är på väg att öppna sig för dig. Undra sa flundran om du faktiskt redan har gjort detta någon gång innan men kanske på ett lite annat sätt? Kan det vara så att du har en talang eller ett intresse som länge legat gömt och glömt? Och som nu är på väg upp till ytan för att göra sig påmint? Jag tror det.

Eller så kanske du ska lära dig något helt nytt men att det på något sätt finns med dig från tidigare. Jag skulle säga att du ska ta de chanser du får att träna och att slipa på dina svärd, dina tankar, idéer, intressen, tills de passar den du är nu. Du vill att de är lika gnistrande som svärden på väggen i bilden.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

????‍???? Måla med mig i Ystad ????‍????

Vi utforskar under några dagar vårt inre landskap, med kreativa meditationer och fri målning som verktyg. Vi frigör det inom oss som står i vägen för att vår kreativitet ska flöda fritt. Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Utifrån det kan vi, om vi vill, skapa en bild som inspirerar oss att fortsätta fylla våra liv med det vi vill ha och önskar. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Min Youtube-kanal

Jag har skapat en ny kanal på Youtube. Den utvecklas hela tiden och om du vill kan du gå in och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag lägger bland annat varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Där finns och kommer att finnas videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg