Veckans Tarot – Sju stavar

23 juli, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Sju stavar. Här ser vi en kvinna som tillsammans med sin katt försöker försvara sig mot sex personer som riktar sina stavar mot henne. Bakom sig har hon en låg mur av stenar. Känslan är att bakom den muren är det fritt fall bakåt.

Det första jag blir uppmärksammad på när jag tonar in på detta kort, är att hon tagit klänningen hon hade förra veckan och gjort om den till en röd cape. Hon har ingen kvast med sig. Undra om den gamla kvasten till slut gav upp? Om hon får klara sig helt utan kvast tills den nya har levererats? Kanske ersätter capen tillfälligt hennes kvast.

Med capen kan hon inte flyga bort ifrån de utmaningar som kommer i hennes väg såsom hon kan med kvasten, men den ger henne däremot kraft och styrka att möta det som kommer i hennes väg. Den röda färgen sänder ut signaler till hennes motståndare att de behöver stanna upp och visa respekt.

Violetta flamman

Hon har en lila kjol på sig och min tanke går till den violetta flamman. Den violetta flamman är ett fantastiskt beskydd för oss när vi står inför olika utmaningar. Hon har även katten med sig. Som vi ser ställer den sig i vägen för de hot som kommer i hennes väg.

Jag får känslan av att hon ur ett högre perspektiv utmanas nu. Hon utmanas för att hon när den nya kvasten väl kommer i hennes ägo ska ha den kraft och det fokus som krävs för att navigera den. Den nya kvasten har nämligen en del funktioner som hon inte innan haft tillgång till.

När jag tonar in på henne får jag en känsla av att hon är förvånad, nästan lite förvirrad. Hon hade nog inte väntat sig att bli bemött med detta motstånd. Hon flög in med sin kvast och självförtroendet var på topp. Inget i hela världen kunde stoppa henne. Men så helt plötsligt möter hon reaktioner i sin omgivning som inte alls är så uppskattande och fyllda av hurrarop som hon tagit för givet. Snarare blir hon bemött med misstänksamhet och åsikter hon inte varit beredd på.

Jag blir visad hur hon rör sin överkropp ganska fritt. Men från midjan och neråt är hennes kropp som en staty. Hon kan inte röra sig varken bakåt eller framåt utan är tvungen att stå där hon står. Hon själv förstår inte vad som händer men hennes högre jag visar mig att hennes lägre chakran är i transformation, därav den lila kjolen. De lägre chakrana är ju kopplade till vårt liv på jorden. Till vår trygghet, till våra relationer och även till ekonomi.

Katten pratar telepatiskt

Den här kvinnan är inte så intresserad av de bitarna, hon är trygg på sin kvast och trivs oftast bättre själv. Då kan hon göra precis vad hon vill och känner för stunden. Men hennes omgivning visar henne att de anser att det är viktigt att ha de mer jordiska delarna på plats. De vill att hon ska rätta sig i ledet och göra som man ska. I alla fall så behöver hon ju hitta ett sätt att hantera denna situation. Det behöver bli bra både nu och i förlängningen. Hon kan inte backa för då faller hon. Hon måste möta människorna för att komma loss.

Jag blir visad hur de helt plötsligt sänker sina stavar och mjuknar i sin inställning till henne. Hon har egentligen inte gjort något så jag vet inte varför…. Aha, det är katten! Katten kan prata med alla människor telepatiskt. Nu har den stått en stund och försökt tala om för dessa människor att hon faktiskt behöver få vila och återhämta sig. Hon har gjort en lång resa på en kvast som faktiskt inte fungerade jättebra.

Levt livets glada dagar?

De här människorna har trott att hon bara levt livets glada dager och flugit genom livet på en räkmacka. Sanningen är att hon många gånger fått stanna upp för att laga sin kvast. Hon har varit i många slag där hon fått försvara både sig själv och sin katt. Livet har inte alls varit en dans på rosor för henne och det är vad katten nu förmedlar till de andra. När de förstår att hon gjort ett hårt arbete slappnar de av och släpper in henne i deras gemenskap.

Kvinnan däremot har så länge behövt vara stark och mött mycket motstånd vilket gör att hon fortsätter skydda sig även fast de släppt sina stavar. Nu behöver katten prata med henne och övertyga henne om att hon är trygg och att hotet är borta.

Veckans Tarot – Sju stavar – Ditt budskap

Ja vad kan budskapet till dig vara?
Är det dags att ta av den lila kjolen och låta capen göra sitt jobb? Är det dags att lägga ner skydden och lita på att du har allt du behöver för att göra det du vill och önskar?
Eller är det dags att ta på den lila kjolen och låta den lösa upp den energi i de lägre chakrana som hindrar dig från att leva det liv du önskar?

Min känsla är att motståndet från din omgivning, jordisk eller mångdimensionell omgivning, nu mjukas upp och du kan sätta dig ner, hämta andan och sedan ta sats med den röda capen till hjälp. Hur länge du behöver hämta andan bestämmer du själv.

Din nya kvast kommer att komma men det kan vara så att det tar ett tag och att du därför behöver lära känna din cape lite bättre. Faktiskt så kommer du att ha capen med dig även när din nya kvast kommit. Du kommer att ha nytta av dem båda. Ibland tillsammans och i bland var för sig. Jag tycker det verkar som att spännande tider väntar.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Min Youtube-kanal

Jag har skapat en ny kanal på Youtube. Den utvecklas hela tiden och om du vill kan du gå in och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag lägger bland annat varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Där finns och kommer att finnas videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka. Om du vill lösa upp energi inom dig och öppna upp för nytt har du din chans nu. Passa på att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg