Veckans Tarot – Sju mynt

22 januari, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Sju mynt handlar traditionellt om att man har kommit till en plats i livet där det är dags att göra lite av en inventering. Nu har vi kommit så här långt, hur ska vi gå vidare härifrån och in i framtiden?

Veckans Tarot - Sju mynt

Kvinnan på bilden står och håller i en klase vindruvor. På bordet framför sig har hon ett glas vin och en bok. När jag känner in henne visar hon mig att hon verkligen njuter av att hålla i denna klase vindruvor. Det känns som att hon blir ett med den och hon visar mig hur det vattnas i munnen. Hon har inte bestämt sig om hon ska plocka den än och äta upp druvorna eller om de ska få mogna ett tag till.

Jag blir sedan visad hur hon lika fryser i sin rörelse och kan inte flytta sin hand från druvorna. Det är som att druvorna talar med henne och ger henne ett budskap. När hon tar emot budskapet släpper frysningen. Hon skakar lite på sitt huvud för att komma tillbaka till denna världen igen.

Konfunderad tittar hon på mig med stora frågetecken i sin blick. Hon verkar inte förstå vad som hände, det har nog aldrig hänt innan.
Hon berättar för mig att druvorna sagt till henne att de ännu inte var färdiga att skördas, att hon var tvungen att ha lite tålamod och vänta en stund till. De sa även att under tiden hon väntar ska hon ta sin bok och en penna och sätta sig i skuggan av träden. Jag trodde det var en bok hon skulle läsa men det var tydligen en bok hon ska skriva i.

Skriva i boken

Druvorna sa att i den boken ska hon skriva ner det i hennes förflutna som hon vill ha med sig in i framtiden. De sa att hon nu är redo att lämna bakom sig det hon inte mår bra av, det som inte stämmer överens med vad hon vill ha i sitt liv framåt, det som inte stämmer överens med den hon vill vara. När hon gjort det ska hon skriva ner vad hon vill lägga till i sitt liv inför framtiden. Stort och smått. När hon skrivit klart i boken kommer druvorna att vara klara för att skördas och hon kan ta dem med sig till son plats i skuggan och äta upp dem. När hon äter dem ska hon hålla sina önskningar om framtiden i tanken. Druvorna sa att de då kommer att hjälpa henne så att allt blir till hennes absolut högsta bästa i framtiden.

Spännande! Detta låter lite likt den ceremoni man har i Spanien inför det nya året. N är klockan slår tolv äter man en vindruva per slag. Om man lyckas kommer året att bli bra, annars inte. Det finns till och med redan skalade druvor att köpa i paket om 12. Allt för att alla ska få ett så bra år som möjligt 🙂

Veckans Tarot – Sju mynt – Ditt budskap

Jag tänker att ditt budskap är detsamma som kvinnans budskap från druvorna. Du har kommit till en plats där du behöver sätta dig ner och titta på vad du vill ha i livet och inte. Vad resonerar med den du är nu och med den du vill vara och vad du vill ha i ditt liv i framtiden. Är allt bra som det är eller vill du förändra något? Gör som kvinnan, sätt dig bekvämt och se till att inget stör dig.

Skriv ner

Skriv ner vad du vill ha med dig från det förflutna in i framtiden. Var noggrann och ta med hur det kommer att kännas att vara du i framtiden och att ha det du önskar dig. Ta sedan något du tycker om att äta, något som ger livsenergi. Druvor är ju perfekt men om du inte gillar dem, ta nåt anat som du gillar. Håll dina intentioner i huvudet och i känslan medan du äter och njuter. Sen lägger du undan boken på ett säkert ställe och tar fram den nästa år vid samma tid för att se vad du då vill ta med dig in i framtiden från det förflutna.

Två nya spännande tjänster!

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din alldeles egna unika berättelse

Jag fick så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig? En alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, jag skapade tjänsten och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ditt år 12 månader framåt.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette