Veckans Tarot – Sju mynt

9 juni, 2024 0 av annette

Veckans Tarot – Sju mynt tillhör ju såklart myntfamiljen och representerar elementet Jord. Här talar vi alltså om rent konkreta saker i livet, såsom kroppen, pengar, boende etc. Sju mynt traditionellt står för att vi kommit till en plats i livet där vi behöver titta på vad vi vill ha med oss in i framtiden. Vi behöver välja vad vi ska spara och vad vi ska lämna bakom oss. I åttan kommer vi sedan att göra verklighet av vad vi kommit fram till i sjuan. Vi ska se om vi får ett traditionellt budskap idag eller om de visar oss något alldeles egensinnigt.

Min första känsla är att kvinnan på bilden står i djup meditation. Det är som att hon connectar med druvorna och får ta emot information från dem.

Hon visar mig att hon är på väg att göra förändringar i sin trädgård och att hon vill göra de förändringarna i linje med vad som är det bästa för Moder Jord.

Jag får en känsla av att denna kvinna lever i symbios med sina druvor, de är lite som hennes vänner eller faktiskt verkar det som att de är hennes mentorer. Jag får också känslan av att hon faktiskt hellre umgås med sina druvor än med andra människor.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Hon säger att druvorna är så kloka. De lever i gemenskap med varandra och med resten av trädgården utan att försöka förändra sig själva eller någon annan.

Kattens tass på myntet

Min blick faller på katten som sitter med en tass på ett av mynten som hänger i träden. Jag blir visad att den också är i ett meditativt tillstånd. På ett annat sätt än kvinnan, det känns som att katten mer försöker att styra energin åt ett specifikt håll medan kvinnan är öppen för att ta emot information. Intressant, jag tror att katten övar sig för det är som att energin skiftar mellan att strömma mot honom och ifrån honom. Katten har en önskan om vad som ska vara medan kvinnan har tömt sitt sinne för att bara ta emot.

Ofta brukar ju katterna i våra budskap vara kloka och lite som en guide för våra kvinnor men i detta fallet tror jag att kvinnan faktiskt kommit längre än katten. Katten har haft annat för sig, som till exempel att jaga mössen på gården. Men nu har hans uppmärksamhet fastnat på mynten. Det är en sådan skillnad mellan kvinnan och katten i deras energi. Kvinnan är så ett med sina druvor medan katten fortfarande försöker kontrollera mynten för att få det resultat han önskar. Det går inte så bra och jag undrar vad som egentligen är meningen, ska han lära sig att rikta energin dit han vill att den ska gå eller ska han lära sig att öppna upp för att ta emot?

Lär sig att ta emot

Ok, han visar mig att han håller på att lära sig att ta emot. Han är bara en kattunge så det är lite svårt att sitta stilla men han visar mig att han emellanåt faktiskt klarar det riktigt bra. Han visar hur han tittar mot några kullar långt därborta och att han då faller in i ett tillstånd som liknar trans. I det tillståndet kan han ta emot information via myntet. Det är en helt annan energi än den energi kvinnan får ta emot från sina druvor. Jag tror att katten skulle ha lättare att ta emot information från druvorna än från myntet.

Jag får en känsla av att detta på något plan handlar om att ta emot pengars energi och att lära sig att både öppna upp för Moder Jords energi och pengars energi för att på så sätt kunna ta del av en rikedom på en högre nivå.
De visar mig att när man tar emot energin från Moder Jord är det en rikedom som är i samklang med kroppens energi. Den har lättare att smälta samman och bli som ett. Pengars energi är av en annan kaliber och för att ta in den behöver man gå tillväga på ett annat sätt. Det är det katten håller på att lära sig. Den kan redan ta in Moder Jords energi, det kunde den redan som helt nyfödd. Den är ju en katt.

Olika uppgifter

De berättar att katten och kvinnan har olika uppgifter och att de kommer att jobba tillsammans som ett team i arbetet med förnyelsen av deras trädgård. Kvinnan verkar inte vara så bekväm med pengars energi men hon behöver ju dem för att kunna göra det hon behöver för att trädgården ska blomstra. Det är också intressant att katten visar sig som en hankatt eftersom pengar ju är en maskulin energi som är en mer riktad kraft, där den feminina energin mer handlar om att bara vara och att ta emot. Jag tror detta kommer bli bra när de jobbar tillsammans.

Veckans Tarot – Sju mynt – Ditt budskap

Jag tänker att det handlar om att du dels ska titta på vad det är du faktiskt på riktigt vill ha i ditt liv från nu och framåt. Vad har du med dig från det förflutna som du gärna vill ha med dig även in i framtiden. Och vad vill du lämna en gång för alla.

Du behöver kombinera din intuition och ditt inkännande med att rikta energin dit den behöver vara för att du ska få det du vill ha i ditt liv. Tänk på katten hur han kämpar för att lära sig hur myntens energi fungerar. Han bemästrar det inte ännu och jag tror att du också behöver öva på att rikta energin dit du vill ha den, och samtidigt vara öppen för att ta emot både information från druvorna och den annorlunda energin som mynten kommer med. Lite som att gå från det gamla till det nya, och att göra en fin övergång där det gamla som har värde för dig får följa med och integreras med det nya.


Två populära erbjudande tillbaks inför sommaren,
och ett helt nytt!

Det är mycket som händer nu energimässigt och min upplevelse är att denna sommar kommer med möjligheter till skiften både inom oss och utom oss. Därför ger jag nu ett extra fint erbjudande till dig som vill utvecklas och komma i kontakt med din sanna kraft, ditt sanna jag och din sanna livsväg.


Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning, med tillhörande budskap.

Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Vi renar din aura och frigör blockerad energi

30 minuters transformativt samtal över telefon.
Normalpris 495kr
Ditt pris med rabattkod fri24: 350kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din plats nu!

När jag fått din bokning hör jag av mig så fort jag kan med förslag på tider.
Läs mer om Frigörande och helande session längre ner.

Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Öppnar för dina drömmar att bli verkliga

 Normalpris 675kr
Ditt pris med rabattkod vis24: 395kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning med budskap
Stärkande och klargörande energi från både målning och text

Normalpris 1175kr
Ditt pris med rabattkod budskap24: 675kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning med budskap nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Om Frigörande och helande session

frigörande och helande session

Jag hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar, energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. 
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Vi renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är uppkopplad på min transformativa kraft vilken går dit den behövs för bästa möjliga resultat. 

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss och ju lättare har vi att skapa det vi önskar i våra liv.

I en Frigörande och helande session öppnar vi upp de punkter som du är redo att öppna. En punkt kan innehålla upplevelser i tex relationer eller andra områden livet. När vi öppnar de punkter som vill öppnas kommer du att få hjälp att se klart vad du behöver göra för att hitta balansen i ditt liv, i dina relationer eller andra områden som inte riktigt flödar fritt.

Vi utgår alltid från ditt högsta bästa. Till vår hjälp har vi både dina och mina hjälpare från andra dimensioner.

Vet du med dig att du direkt vill gå ännu djupare väljer du Transformativ healing

Om Transformativ visionsmålning

En transformativ visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din egen målning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en målning för hela livet. Det går även bra att ha en eller flera, för olika områden i livet.

Målningen är perfekt att till exempel meditera tillsammans med. Du kan ställa dina frågor till den och den kommer att ge dig svaret, på olika kreativa sätt. Ibland som en inre röst, ibland via olika budbärare. Kanske ger den dig helt enkelt det lugn, eller den energiboost du behöver just då.

Du kan sätta upp din transformativa visionsmålning på väggen eller ha den på ditt nattduksbord. Har du ett altare med saker som du älskar passar den alldeles utmärkt där. Du kan sätta upp den som den är eller sätta den i en vacker ram. Gör på det sätt som känns rätt i ditt hjärta.

Transformativ visionsmålning med budskap

Du kan om du vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till din transformativa visionsmålning. Budskapen är olika långa men oftast runt en halv A4-sida. Budskapet är kanaliserat och ger en dimension till av din målning och kan ge klarhet till din livsväg.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette