Veckans tarot – Sju Bägare

17 september, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Sju Bägare kommer merd olika möjligheter. Som du vet vid det här laget så handlar bägarna om våra känslor. Bägarna representerar vattenelementet och det ska bli spännande att se vad Sju Bägare har att säga till oss inför kommande vecka.

Veckans Tarot - Sju Bägare

Vi ser på bilden en kvinna som står i en butik och har några olika saker att välja bland. Hon visar mig hur hon tar detta på största allvar och att det är en ny situation för henne.

Hon berättar för mig att hon alltid har gillat vackra saker och att det genom åren har blivit lite för mycket av det goda. Nu står hon här i butiken och har svårt att välja. Hon vill köpa något som ska visa henne vägen framåt. Framförallt vacklar hon mellan det där vackra hjärtat och den intressanta boken. Allt det andra är vackert men lockar inte lika mycket just nu. Men vilken av de två ska hon välja…

Katten vet vad matte kommer att välja

Hennes katt sitter där bredvid henne och fnittrar lite inombords. Hon vet vad matte kommer att välja och tycker det är lustigt att matte inte själv vet. Katten brukar ofta skicka tankar till matte och oftast gör matte som katten vill. Matte tror då att det är hennes egna tankar, hon har ännu inte förstått att hon och hennes katt har telepatisk kontakt. Det är mycket som matte inte har förstått ännu. Hon har precis öppnat dörren till en helt ny värld. Ännu har hon inte stängt dörren till det gamla livet helt och hållet men jag tror att det inte kommer dröja länge nu.

Jag blir visad hur hon i det tidigare livet hade valt slottet och de mer materiella rikedomarna. Där hon står nu har en längtan efter mer inre rikedomar vaknat. Hon är fascinerad av att hon när hon håller på hjärtat faktiskt känner en vibration som hon inte känt innan. Det känns som att det vibrerar i bröstet och det ger en spännande känsla. Hon upplever att den känslan ger glädje och inspiration, den är lite pirrig, nästan som när man är nyförälskad. Hon står där och håller på hjärtat och det är som att fingret sitter fast med en magnet. Det råder ingen tvekan om att hon kommer att välja detta hjärta men först måste hon känna lite mer av denna pirriga känsla.

Att följa hjärtats väg

Boken har även den en en viss dragningskraft men katten talar om för mig att om hon skulle välja boken istället för hjärtat, då skulle hennes väg bli så mycket längre. Då skulle kvinnan behöva lära sig allt som hon egentligen redan kan intuitivt, den kunskap hon har tillgång till när hon lever utifrån sitt hjärta. Boken är ett bra komplement men just nu tycker katten att den mest skulle ställa till det. Katten är faktiskt en av kvinnans vägledare och det är lättare för henne att nå fram till sin matte när matte är i sitt hjärta, utan tillgång till en massa kunskap som kommer utifrån. Jag ser hur katten jobbar hårt för att hon ska låta boken vara i fred för denna gång.

Veckans Tarot – Sju Bägare – Ditt budskap

Det verkar som att du liksom kvinnan har lämnat det gamla bakom dig men fortfarande har en dörr öppen. Så ska det vara. Det finns fortfarande en del i det förflutna som behöver renas och läkas. Kanske till och med sorteras och lämnas till återvinning.

Jag blir visad hur det gamla är fint städat men att en del möbler behöver ställas på sin rätta plats och att där behöver dammas av en sista gång. Möblerna symboliserar de lite större områdena i ditt liv som du valt att ha kvar även framåt. Dammet symboliserar det som kommit in under tiden du rensat bort allt som inte längre passar in i ditt liv. Guiderna visar mig hur de går och bär på en hel drös av stora sopsäckar, så jag antar att du rensat bort mycket. Katten på bilden ovan symboliserar kvinnans intuition och du har också din intuition, katt eller inte. Där du står nu behöver du välja vilken huvudväg du ska ta framåt. Ska du välja boken eller hjärtat? Valet är ditt men du vet vad katten tycker.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Nedan ser du två fina erbjudande jag ger dig nu i September.
Vare sig du är intresserad av målning
eller vill lära dig mer om Tarot så finns något för dig.
Jag vill göra det jag kan för att du ska få en mysig och spännande höst.

Specialpris Tarotkortens magiska värld

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.

Veckans Tarot - Drottning i Svärd

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Specialpris Creative You Online Brons!

Låter en kreativ inre resa spännande?
Längtar din själ efter att bli sedd på ett än djupare plan? Vågar du möta dig själv för att i det finna frihet och harmoni i dig själv och i livet? Längtar du efter att måla och uttrycka dig med hjälp av färger?
Tror du att du inte kan måla men skulle gärna vilja?
Vill du släppa krav och prestation och istället måla fritt från hjärtat?

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette