Veckans Tarot – Sex svärd

23 april, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Sex svärd tillhör svärdsviten som ofta anses vara den jobbiga sviten. Egentligen är det något av en misstolkning om du frågar mig. Svärd symboliserar intellektet, tankarna, luftelementet. Kortens bilder är inte de roligaste i leken men mycket beror ju på hur vi hanterar det som pågår i våra liv. Håller vi fast i negativa tankemönster blir det troligtvis jobbigt, men om vi släpper dem fria öppnas det upp för ny och fräsch energi.

Sex Svärd Tarot

Sex svärd är dock ett av korten som enligt min upplevelse är lätt i sin energi. Här handlar det om att vi går vidare in i något nytt. Vi lämnar det gamla bakom oss och går vidare. Tjejen på bilden vinkar till mig med sin hand och jag får känslan av att hon vill att jag ska komma med. Jag känner mig lite tveksam eftersom det är hennes resa, inte min. Men hon visar att hon vill jag ska komma med för att se nåt. Spännande!

Jag hakar på en bit i bakgrunden men hon vill jag ska komma fram till henne och sen vill hon att jag ska gå ett steg framåt. Hmm, jag tror jag vet vad hon vill!

Hon vill att jag ska gå bredvid henne men ett litet steg framför henne. Vi båda ska gå efter efter de två personerna i kåpor som hon har med sig på sin resa. Vi ska gå jämsides utan att påverkas av varandra.

Både hennes och mina guider

De är hennes guider och hon säger att de är mina guider också. Hon verkar tycka att jag inte ska följa efter henne utan själv bestämma vilken väg jag ska gå. Detta är så intressant för hon visar mig hur det går som energitrådar till guiderna. Genom energitrådarna går det information från mitt energifält till deras. Guiderna responderar på vad jag sänder ut och utifrån det väljer de den bästa vägen för mig. Om jag följer efter henne kommer jag att gå på hennes väg istället för på min egen. När vi går jämsides går vi på våra egna vägar utan att påverka varandra. Vi har sällskap av varandra och stöd av varandra utan att bli påverkad åt det ena eller det andra hållet.

Samma guider, olika vägar att gå

Samma guider leder alltså oss båda även fast vi har olika vägar att gå. Detta kan nog bara förklaras med att dessa guider finns i en annan dimension där de kan vara på flera ställen samtidigt. Jag gillar denna tanke och den resonerar med hur jag ser på relationer. Vi går vägen fram tillsammans som fria människor. Vi står i vår egen kraft och interagerar med vår omgivning utifrån det som känns rätt och sant för oss. Så länge vi känner oss lyfta i relationen väljer vi att fortsätta framåt tillsammans. Om det ändras behöver vi titta på om vi ska fortsätta framåt tillsammans, göra någon förändring eller helt enkelt gå åt varsitt håll. Kommunikation är ett av svärdsvitens nyckelord och detta budskap handlar mycket om just kommunikation.

Veckans Tarot – Sex svärd – Ditt budskap

Ditt budskap denna vecka är detsamma som jag fick från tjejen på bilden. Se över dina relationer och dina val i livet. Det är dags för dig att ge dig ut på vandring för att finna det liv och de relationer du mår bra i. Det liv och de relationer som lyfter dig till högre frekvenser och som får dig att lysa som bara du kan lysa. Det kan vara en inre eller en yttre vandring.

Gör som hon, välj dina guider varsamt och låt dem sedan leda dig till det bästa för dig utifrån vad du i ditt energifält sänder ut. Det du sänder ut från ditt energifält är de signaler som innehåller allt som är du. Dina tankar, dina känslor, dina önskningar, din själs önskningar. Välj vad du medvetet vill sända ut och låt sedan guiderna visa vägen. Då har du bara att åka med i båten och vänta med spänning på vad som kan komma att dyka upp.

Veckans nyheter – händelser

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Vill du lära dig att själv lägga tarot?

Grundkurs Tarot

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.    

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg