Veckans Tarot – Sex svärd

17 december, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Sex svärd ingår ju så klart i svärdsviten och handlar traditionellt om våra tankar, åsikter, idéer, intressen etc. Nummer sex i numerologin handlar bla om att hitta balansen i livet och om vi tillsammans. Jag tror att det är vad detta kortet handlar om, i alla fall till viss del. Vi ska se vad det har att dela med sig av till oss idag.

Veckans Tarot - Sex svärd

Tjejen på bilden vinkar till mig och vill att jag ska följa med henne. Hon känns glad och faktiskt ganska balanserad. Det känns som att hon är på en spännande resa och vill att vi hänger på. Hon har tagit steget vidare i livet.

Vi ser att hon har sin katt med sig och den har inte så mycket val just nu, den får liksom åka med vare sig den vill eller inte. Den är inte helt nöjd med det, jag tycker att det ser ut som att den håller kvar vid en gammal, lite skrovlig energi. Men den kommer att släppa den så småningom för den här tjejen vet att hon är på rätt väg.

Hon berättar för mig att hon har varit ganska ensam under en längre tid, det har liksom varit bara hon och katten.

Älskar sin katt

Hon älskar sin katt men har saknat gemenskapen av likasinnade människor att bolla sina tankar med, och som hon kan hitta på spännade saker med. De två personerna vi ser ryggen på är två nya vänner hon har träffat. Jag får en känsla av att det finns fler utanför bilden. De är på väg till någon form av sammankomst och vår tjej är lite av en hedersgäst verkar det som. Hmm… är det någon sorts invigning eller initiering som väntar?

När jag frågar henne blir hennes blick dunkel, hon sjunker ihop och hela hennes utstrålning ändras. Vad handlar detta om? Hon känns helt plötsligt ledsen och kanske nästan skamsen, hennes energi känns grå och dammig. Hon vill inte berätta vad det handlar om men hon visar mig att hon har varit med om saker som gjort ont och som hon tagit skada av. Hennes nya vänner har sett det och nu ska de hjälpa henne att frigöra sig från det som varit. Hon visar mig bilden av ett ”stålbad” och att hon skäms lite över att hon inte har kunnat göra detta själv.

Vi behöver varandra

Men vi behöver varandra och hon hade aldrig kunnat göra allt detta själv. Hon har gått igenom mycket och har gjort väldigt bra ifrån sig. Hennes nya vänner dömer inte henne, de vet att hon gjort sitt bästa och de är glada att få hjälpa henne nu. Hon är ung men har väldigt mycket erfarenheter och visdom för sin ålder. Jag blir visad att den ena av personerna vi ser på kvasten före flickan är en äldre kvinna. Hon har också varit med om mycket och inte heller hon har lyckats helt och hållet att ta sig ut på andra sidan. Det verkar som att de är flera som ska gå i genom denna rening, detta stålbad. Spännande!

Katten vill inte ha nåt stålbad

Katten är däremot inte alls sugen på nåt stålbad utan blänger surt på mig. Men jag vet att även den kommer att må väldigt mycket bättre efter denna rening. Jag får en hisnande känsla som säger mig att de alla kommer att höjas rejält i frekvens och vet du vad…. jag ser en kvast som åker jäkligt fort. Den svänger runt som i dans och jag undrar om hon inte efter denna sammankomst kommer att ha sin nya kvast, den som hon väntat på så länge.

Nu skiner katten upp minsann… det gillade den. Den visar mig att den tycker det går så trögt och långsamt att det ju växer mossa på den…. Den har humorn kvar men när jag skickar en tanke till den om att det hade gått fortare om den inte varit så tjurig….. Då fräser den till mig och spänner en arg blick i mig… whoops, jag ska inte retas mer utan önskar dem en fin resa och en härlig reningsritual.

Veckans Tarot – Sex svärd – Ditt budskap

Ja, resan fortsätter, du är på väg in i nya domäner. Det verkar dags för dig att göra det årliga julbadet, att tvätta bort allt damm och all smuts som fastnat under din resa fram till nu. Lämna det på denna sida av din resa.

Jag blir visad hur du rest genom många olika miljöer, olika dimensioner och att det dammat rejält där du far fram. Du har dragit upp damm från marken och antagligen plockat på dig en del från andra människor också. Innanför detta lager av damm är du som en fjäril som precis kommit ur sin puppa men ännu inte helt slagit ut sina vingar. Det du har framför dig nu är att ut och flyga, stärka dina vingar och upptäcka världen på nytt. Tillsammans med de du känner dig trygg och uppskattad tillsammans med.

Veckans Tarot - Sex svärd

Fina julgåvor till specialpris för dig

Du kan köpa ett presentkort som gäller till allt jag erbjuder
så kan din vän välja själv vad han eller hon vill använda det till.
Du kan även köpa specifikt en Transformativ Healingsession
eller en Transformativ Visionsmålning som båda har potential
att göra förändring i ditt eller din väns liv.

Frigörande och Helande session –
en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Veckans Tarot - Sex svärd

Presentkort som gåva
till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% ????

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Jag kan inte lova att din eller din väns målning kommer fram innan julafton
men jag skickar den så fort den är klar.

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Veckans Tarot  - Drottning i bägare
Exempel på transformativ visionsmålning

Häng med till min Youtubekanal!

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette