Veckans Tarot – Sex Stavar

2 april, 2023 6 av annette

Veckans Tarot – Sex Stavar är ofta sett som ett segerkort. När detta kort kommer upp i en läggning kan vi vara ganska säkra på att vi är på rätt väg.

Vi ser en kvinna i röd klänning som delar med sig av sina vackra rosor. I hennes blombukett ser vi sex stavar och de representerar att hon har gjort en stor vinst. Hon har lyckats med något hon lagt ner mycket tid och energi på. Jag blir lite fundersam för hon ser inte helt bekväm ut i sin situation. Jag får nästan känslan av att hon helst skulle vilja dra sig tillbaka och gömma sig bakom de kvinnor vi ser i bakgrunden.

Jag frågar henne varför hon inte är bekväm men hon bara ruskar på huvudet som att hon inte vill prata med mig så jag frågar istället en av kvinnorna i bakgrunden vad detta handlar om. Hon svarar mig gladeligen.

Hon säger att hon är så stolt över kvinnan i rött, och börjar berätta. Den här kvinnan har gått igenom både eld och vatten för att komma ut på andra sidan av livet. Hon har haft det tufft på många plan men har alltid hållit sitt huvud högt och ridit igenom stormen.

Stormande hav

Vissa gånger har hon ramlat av sin häst och fallit ner i stormande hav men på något mirakulöst sätt har hon alltid lyckats tagit sig upp igen. Hennes väg har gjort henne ödmjuk och där hon står nu för att dela med sig av sin vinst till de som hejat på henne, till de som hjälpt och stöttat henne på hennes väg, är hon så berörd att hon inte klarar av att prata med mig. Då förstår jag bättre. Jag får även berättat för mig att hon kommer att använda sin vinst till att bygga något som ger glädje och kraft till många. Hon ser ingen glädje i att behålla vinsten för sig själv, för henne är det tillsammans som gäller. Jag får inte veta vad det är hon ska bygga och jag tror att de kanske inte riktigt vet än vad det är. Hon har precis kommit i mål efter sin långa resa och har nog inte hunnit formulera sig ännu. Jag tror att hon kanske behöver vila och samla ihop sig lite innan hon tar tag i nästa steg på sin segerresa.

Veckans Tarot – Sex Stavar – Ditt budskap

Ditt budskap i detta är att du ska vara stolt över vad du åstadkommit. Du har antingen redan kommit i mål eller så visar sex stavar att du är där snart och att du kommer att lyckas med det du föresatt dig. Du ska vara klar över att du har gjort ett bra jobb och över att du har varit modig. Lita på att du har gjort ditt allra bästa och på att du kommer att fortsätta med det även framåt.
Du har kommit långt på din resa och du har lärt dig mycket. Stanna nu upp och känn efter hur du vill gå vidare från här. Hur vill du fira? Vill du dela segern med de omkring dig eller vill du hellre fira ensam? Känn efter om du vill fortsätta tillsammans och dela med dig av vad du lärt dig, eller om du hellre vill stanna upp och fortsätta din väg ensam. Inget är rätt eller fel, det är din sanning som gäller.

Veckans nyheter – händelser

Erbjudande på Grundkurs i Tarot!

Passa på!

Grundkurs Tarot

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.    

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Din kod är tarot234 Skriv in den I kassan så får du 300kr rabatt. Erbjudandet gäller tom söndagen den 9/4.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette