Veckans tarot – Page i stavar

25 december, 2022 0 av annette

Veckans tarot – Page i stavar. Pagerna i tarotleken symboliserar ofta en yngre person, kanske ett barn eller någon med barnasinnet kvar. Någon som är äventyrlig och har lätt att ta till sig nya saker. Det kan handla om dig eller någon du möter på din väg.

Veckans tarot - Page i stavar

Katten på bilden ser ut att vara densamma som var med kvinnan från förra veckan men är nu i en mycket lättare sinnesstämning. Den försöker övertyga pagen, som jag denna gång upplever vara en ung man på väg ut i livet, om att det är bättre att följa med framåt på stigen. Pagen känns dock lite småsur och vill inte följa med katten. Han litar inte på att det blir så bra som katten säger.

Jag känner verkligen pagens tvekan. Han var så klar över åt vilket håll han skulle gå och nu kommer den där jäkla katten och ställer till det med att mena att den andra vägen är bättre. Kommer pagen att följa med katten eller fortsätta på den väg han planerat?

Vi ser också ödlan på vägen mittemellan pagen och katten. Ödlan känns som en symbol för att detta är ett vägskäl där pagens val kommer att följa med honom under lång tid framåt. Om han väljer att gå med katten kommer hans liv förändras för alltid. Han kommer aldrig att kunna gå tillbaka. Valet känns som att det är utmanande för honom. Ödlan kommer inte släppa förbi honom om han inte först gör sitt val. Vad är det för val han behöver göra? Vad är det för utmaning?

Katten som guide

Min känsla är att om han fortsätter på den väg han gått fram till nu kommer han att tappa sin energi och snabbt bli gammal och trött. Om han däremot följer med katten kommer där mycket energi, kraft och överflöd i hans väg. Jag tror att han vet det någonstans men att han är lite envis och tycker att han ju har lagt ner så mycket kraft på den väg han går nu. Detta är egentligen inte pagens energi, han är normalt pigg, alert, flexibel och nyfiken. Men.. även solen har sina fläckar, eller hur? Vilken tur att han har katten som är klok och intuitivt vet vilken väg som är den bästa för honom.

Katten står i detta fallet för intuitionen, glädje och hopp. Pagen är lite misstänksam och vill ha bevis men det kommer han inte att få. Han behöver göra sitt val utan att veta vad det kommer att leda till. Och det är ju faktiskt pagens specialitet så det kommer nog att gå bra för honom, tror du inte?

Veckans tarot – Page i stavar – Ditt budskap

Hur kan detta budskap komma lägligare än precis vid årsskiftet. Har du funderat på hur du vill att ditt 2023 ska se ut? På vad du vill lämna bakom dig och på vad du vill ha in nytt i ditt liv? Sätt dig själv i pagens skor och känn efter åt vilket håll på din stig du ska gå. Ska du gå på stigen som leder dig till samma som du haft fram till nu eller ska du gå på stigen som leder dig in i något nytt, än så länge okänt men antagligen ganska spännande? Inget är rätt eller fel. Känn efter vad som resonerar med dig och den du vill vara och gör valet utifrån det som känns lätt och expanderande.

NY SPÄNNANDE TJÄNST!

Jag har fått så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig, en alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, tjänsten är skapad och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ditt år 2023 där du får en berättelse per månad.

Jag önskar dig ett riktigt Gott Slut på 2022 så ses vi den första dagen på 2023 ❤️

Med värme
Annette

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.