Veckans Tarot – Översteprästinnan

15 oktober, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Översteprästinnan tillhör Stora Arkanan och representerar den intuitiva kvinnan, vår inre prästinna. Hon viskar fram sina svar och vi måste vara både i stillhet, och uppmärksamma för att höra vad hon vill förmedla till oss.

Veckans Tarot - Översteprästinnan

Det första jag blir uppmärksam på när jag tonar in på bilden är att kvinnan sitter i en djup meditation, kanske till och med i trans. Vi ser att hon håller händerna på varsin sida om sin kristallkula och jag blir visad hur hon sänder energi till kulan. Hon kanaliserar information från en högre källa, kanske hennes högre jag eller från en ännu högre källa.

Man kan ju tro att det är tarotkorten, kristallkulan, pendeln etc. som bär på informationen vi får från dem, men de är bara verktyg. Verktyg för att tolka den information vi får från våra högre domäner. Den informationen vi får från de högre domänerna är bara energi och inte alltid helt enkel att tolka.

Kraft och energi från kanaliseringen

Den här kvinnan har tidigare lagt ut några tarotkort. Det har hon gjort för att därigenom få en ram för vad hon ska kanalisera ner till sin kula. När hon är klar kommer kulan att visa henne informationen som en film. Lite som våra ögon kodar den information vi får från vår omgivning, och sedan skapar en bild av informationen så att vi förstår vad det är vi har omkring oss. Vi ser också hur hon lyses upp av ljuset från kulan. Det betyder att hennes kanalisering lyfter henne och fyller henne med ett nytt ljus. Hon kommer alltså att få både kraft och energi från sin kanalisering.

Varit trött under en tid

Hon berättar för mig att hon har varit väldigt trött under en tid. Det är därför hon satt sig ner för att få kontakt med sina högre dimensioner. För att få hjälp att dels rena och läka sin kropp, men också för att tydligare se sin väg framåt. Hon visar mig att hon stått och stampat ganska länge nu på samma punkt, och att det är dags för att stort kliv in i en ny tid. En ny tid i hennes liv. Inte bara en del av hennes liv kommer att påverkas av detta, utan hela livet.
Hon säger inget om konkreta förändringar egentligen utan det känns mer som att det är en frekvenshöjning, en frekvenshöjning som kommer hjälpa henne att leva ut det hon har inom sig på ett bättre sätt än innan. Det i sig påverkar ju hela livet så klart.

Det här är en kvinna som jobbat med sig själv under många, många år. Hon har lärt sig mycket och hon har gått igenom många tuffa resor. Det som sker nu betyder att den tiden snart är förbi. Hon har gjort det hon ska vad gäller tunga upplevelser i livet. När denna kanalisering, initiering, nedladdning är klar, då är även resterna av den gamla energin utrensad. Hon kommer framåt ha mycket lättare att följa sitt hjärta och att lyssna till sin själs önskan.

Veckans Tarot – Översteprästinnan – Ditt budskap

Känner du igen dig i kvinnan på bilden? Har du jobbat mycket med dig själv? Har du gjort en del svåra resor i livet? I så fall skulle jag säga att det är tid för dig nu att ta en paus, landa i dig själv och verkligen lyssna inåt på vad din inre prästinna har att säga. Innan du tar ett steg framåt, kolla upp med henne så att hon är med dig. Om hon har invändningar mot det du är på väg att göra, ta dig tid att lyssna på hennes anledningar innan du tar ditt beslut.
Om hon däremot höjer tummen och tycker du är på rätt spår, kör! Backa inte från det som känns rätt och sant i hela dig. När tvivlen finns, ta reda på om det är din översteprästerna som försöker ge dig råd eller om det är någon form av motstånd som du kan lösa upp.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Jag har en billig minikurs som kan hjälpa dig att komma i kontakt med din inre prästinna, ditt högre jag eller andra energiformer som finns omkring dig. Du kan ta denna kurs om du redan målar eller om du aldrig hållit i en pensel. Det är ett helt intuitivt sätt att måla för att få fram budskap och läkning. Läs mer om kursen HÄR

Bild Lär dig måla intuitiva kraftmålningar

Måla din egen kraftmålning

Intuitivt måleri kan hjälpa dig att komma i kontakt med den djupa visdom som du bär inom dig men inte alltid kommer åt i det vardagliga livet. Vi jobbar under kursen helt utan prestationstänk, det behöver inte bli fint. Ibland blir en intuitiv målning fin och ibland syftar den endast till att vi ska frigöra oss från en energi vi bär inom oss.  Det finns inget rätt och inget fel.

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette