Veckans Tarot – Ödeshjulet

24 september, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Ödeshjulet, eller Karmahjulet, eller Lyckohjulet… Kärt barn har många namn. Vi kallar det Ödeshjulet här och nu eftersom jag tycker det passar allra bäst. När detta kort kommer upp kan vi vara säkra på att något är på väg att ske. Något oundvikligt.

Veckans tarot - Ödeshjulet

Undra sa flundran om gäddan är en fisk… Vi ser att kvinnan på bilden är på väg att snurra på Lyckans hjul, eller som vi kallar det, Ödeshjulet. Men jag upplever det som att hon väntar på en signal innan hon kan börja. Vad är det för signal? Är det du som ska ge henne en signal? Eller är det Universum? Jag vet inte, låt oss kolla vidare.

Jag blir varse om att pekaren pekar på huset, temat hem. Är det något med ditt hem som behöver bli klart innan hjulet kan snurra till nästa tårtbit?

Kvinnan bara tittar på mig med en lite busig och retsam blick. Antingen vet hon inte eller så vägrar hon berätta något för oss.

Katten på bilden leker med något. Jag får en känsla av att det fallit från hjulet… vad kan det vara? Jag tycker det ser ut som choklad. Kan det vara så att signalen har med choklad att göra? Hmm… Ok nu kommer det lite information.
Chokladen symboliserar den nivå du befinner dig på nu och du behöver göra ett val angående vilken nivå du vill lägga dig på framåt, innan hon kan snurra på hjulet. Jag vill trycka på att här finns inget rätt eller fel. Känn efter i ditt hjärta vad som är rätt nivå för dig. Kvinnan kommer att få signalen att snurra på hjulet när ditt hjärta signalerar att hela du är redo för en flytt upp till nästa nivå. Det är nära nu men inget händer förrän beslutet är taget.

Choklad – Guld eller Sörja?

Choklad kan ju vara en guldkant på tillvaron, men även hindret som står i vägen för en bra hälsa. Allt beror på hur vi förhåller oss till den och vilken balans vi har. I lagom mängd är ju choklad lite som guld men i för stor mängd som en riktig sörja. Sörja, när man är i sorg sörjer man och då kan chokladen vara en tröst. Gillar du choklad? Hur förhåller du dig till den? Eller har du något annat, i stället för choklad, som passar in i denna bild?

När jag reflekterar lite fram och tillbaka börjar kvinnan titta på hjulet som om hon gör sig redo att snurra. Jag tror vi är på rätt väg. Hon nickar och bekräftar min tanke. För att hon ska kunna snurra på hjulet behöver vi bestämma oss för vilken nivå vi vill lägga oss på framöver. Det kan gälla olika saker för oss alla men gemensamt är att vi behöver ta ett beslut och sedan hålla oss till det tills flytten till nästa nivå är klar.

Man kan ju tycka att det är bättre att snurra först och sedan, beroende på vilket tema hjulet stannar på, välja nivå. Men så är inte fallet. Vilken nivå vi väljer bestämmer tydligen vilket tema hjulet stannar på.

Veckans Tarot – Ödeshjulet -Ditt budskap

Ja, vi har väl egentligen redan kommit i kontakt med ditt budskap… Jag skulle säga att det är på riktigt nu. Det är nu det gäller. Att ta ett beslut om vad du vill ha i ditt liv från nu och framåt. Vad är viktigt för dig? Ditt hjärta, vad brinner det för? Vad behöver du göra för att komma dit? Vilket är ditt viktiga beslut? Det är bara du som vet det och så fort du tagit det kommer Ödeshjulet börja snurra.

Sätt dig ner och verkligen både känn och tänk efter angående hur du vill att ditt liv ska se ut. Tänk utanför alla begränsningar, tänk möjligheter utan hinder. Om det finns hinder i vägen kommer du att få möjlighet att ta hand om dem sen. Nu ska du bara vara helt hundra procent ärlig mot dig själv och ta beslutet utifrån det.

Ny fantastisk tjänst!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en ny tjänst jag har. Den passar ju väldigt bra ihop med veckans budskap. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

(Även sista chansen att köpa Creative You Online Brons
och Grundkurs i Tarot till specialpris denna vecka.)

Veckans tarot - Ödeshjulet

Visionsmålning- Öppningserbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan
Psst! Jag bjuder på frakten//Annette

Specialpris Tarotkortens magiska värld

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.

Veckans tarot - Ödeshjulet

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Specialpris Creative You Online Brons!

Låter en kreativ inre resa spännande?
Längtar din själ efter att bli sedd på ett än djupare plan? Vågar du möta dig själv för att i det finna frihet och harmoni i dig själv och i livet? Längtar du efter att måla och uttrycka dig med hjälp av färger?
Tror du att du inte kan måla men skulle gärna vilja?
Vill du släppa krav och prestation och istället måla fritt från hjärtat?

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette