Veckans Tarot – Nio Svärd

8 oktober, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Nio Svärd tillhör luftelementet, och handlar därför om våra tankar. Nian står numerologiskt bland annat för ett avslut. I Tarot har vi ju även nummer tio som inte finns med i numerologin. Nian i Tarot handlar därför om att man är i slutfasen av en process. När tian sedan kommer är det ofta ett avslut.

Veckans Tarot - Nio Svärd

Nio svärd är ett utmanande kort, det ska vi inte sticka under stol med. MEN, vi har också de verktyg vi behöver för att lösa upp vad det än är som oroar oss. Det här kortet visar hur en kvinna sitter på sängkanten och snurrar sitt hår. Hon ser inte jätteglad ut utan verkar ha mycket att tänka på. Tankarna är inte helt ljusa.

Vi ser även hur hennes katt försöker nå fram till henne för att trösta, eller faktiskt för att kalla henne tillbaks från hennes tankar. Katten ser att hon sitter fast och den ser även att det är ljust och vackert väder ute. Om kvinnan skulle gå ut i det vackra vädret skulle hennes tungsinne försvinna.

Veckans tarot- Nio Svärd ger en ljus känsla

När jag tittar på kortet får jag en ljus känsla. Det känns som att det låsta, det tunga och mörka är på väg att släppa. Jag tror att denna kvinna har gått igenom en tung process som tagit mycket både tid och kraft från henne. Nu sitter hon där på sin kammare och är egentligen väldigt sårbar eftersom hon skalat av sig många skyddande lager. Hon har själv inte förstått än att hon faktiskt är fri att lämna sitt rum. Hon har varit inlåst där länge och det är vad hon är van vid.

Jag blir visad hur dörren till rummet öppnas och nyckeln ramlar ur låset. Den ramlar ner i en springa i golvet. För att någon ska kunna låsa dörren om henne igen måste de riva upp golvet och sedan leta reda på nyckeln i lös jord i en mörk källare. Sannolikheten att någon skulle göra det är väldigt liten, och om det ändå skulle ske kommer hon att vara långt borta vid det laget. Hon behöver bara förstå att hon är fri nu.

När hon förstår det kommer hon att lämna rummet en gång för alla och gå ut i solskenet. Jag blir visad hur hon traskar över kullarna, visslande med ett knyte över axeln och katten skuttande vid sin sida. Rummet, det förfaller och fylls av spindelväv vilket visar att inte heller någon annan kommer att flytta in där. Den epoken är klar och jag tror till och med att hela huset kommer att rivas.

Veckans Tarot – Nio Svärd – Ditt budskap

Kom ihåg du är värdefull och att du har all rätt i världen att leva det liv du brinner för, det liv som får dig att känna dig fri och lycklig. Inget eller ingen kan hålla dig fången i längden om du inte vill det. Det kan krävas att du tar ett steg ut ur din comfortzone och/eller att du utmanar dina invanda tanke/beteendemönster. Du kanske behöver ta hjälp för att reda ut vad som pågår inom dig, men det går.

Katten på bilden symboliserar någon som finns där för dig och försöker få dig att komma ur din tankevärld och istället, som kvinnan på bilden, gå ut i solen och vandra i naturen. Framtiden ser ljus ut.

Ny fantastisk tjänst!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en ny tjänst jag har. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Visionsmålning- Öppningserbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan
Psst! Jag bjuder på frakten om du beställer senast 9 Oktober//Annette

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette