Veckans Tarot – Nio bägare

20 augusti, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Nio bägare tillhör vattenelementet och är ett av de kort som brukar uppskattas allra mest i hela tarotleken. Många ser Nio bägare som önskekortet där ens drömmar går i uppfyllelse. Vi ska se vad det har att säga oss här och nu.

Det första jag blir visad är kvinnans bakgrund. Inte bara det slott av sand och bägare som står byggt bakom henne, utan även bergen lite längre bak. Känslan är att hon har en stabil, och trygg bakgrund att luta sin mot. Jag tolkar det som att hon har gjort ett gediget arbete med att till exempel jorda sig. Att hon har hittat vägen för att själv kunna balansera sig om det går över styr. Nio bägare kan ibland vara väldigt drömmigt, vilket innebär att man kanske inte är riktigt förankrad i verkligheten men så är inte fallet denna gång. Hon sitter och mediterar och drömmer sig bort till ett ställe som känns väldigt rikt och det jag blir visad är som en högre frekvens av det hon har här och nu.

Tempel i ren kristall

Jag får en glimt av vad hon ser och det är ett stort slott eller tempel i ren kristall. Hon visar mig en trädgård fylld av rosor, de flesta i rosa men jag ser även en del gula rosor. Hon visar mig hur hon går runt på denna plats och luktar på blommorna och hon mår så bra. På denna plats hämtar hon energi och kraft för att sedan kunna skapa det hon vill i sitt liv på jorden.

Jag tror inte att hon bor i templet hon visar mig, utan det är en plats dit man går för att hämta kraft och inspiration. Jag vet inte heller riktigt vilken dimension hon befinner sig i men det är högre än femte dimensionen. Min känsla är dimension 17 men ska låta det vara osagt. Hon berättar för mig att hon har ett eget hus i denna dimension och när hon mediterar så kommer hon nästan alltid till denna plats. Ibland kommer hon till sitt eget hus, ibland ut i naturen och ibland till detta tempel/slott. Vart hon hamnar beror på vad hon behöver just då.

Inspiration

Anledningen till att hon denna gången kommit till templet är att hon behöver inspiration i sitt liv på jorden. Hon behöver inspiration till att skapa något, det verkar som att hon är klar på en nivå i sitt liv och börjar göra sig redo att stiga upp till nästa plan. Hon vet inte riktigt hur hon ska inreda det nya planet, eller vad hon ska ägna sin tid till. När hon går omkring i sitt jordeliv och tänker och funderar får hon inte riktigt tag på den känsla hon vill ha men här känner hon energin och blir så lycklig. Nu handlar det bara om att få tag på den energin, kapsla in den och ta med den ner hit till stranden där hon sitter.

Bägarna på slottet är till för att hälla innergin i och sen kommer den att lagras i sandslottet. Hon har hittat sin plats på jorden, platsen där hon vill leva och bo. När hon laddat ner inspirationen från sin högre dimension kommer hon att sätta igång och skapa sitt nya liv.

Veckans Tarot – Nio bägare – Ditt budskap

Ja, jag tycker det är rätt tydligt vad kortet vill säga dig idag. Du har kommit långt min vän. utifrån vad jag ser så har du gjort rent det mesta av det gamla som inte längre resonerar med vem du är och vill vara. Det är nu tid att hämta inspirationen från din sanna källa och integrera den i ditt liv. Vad är det ditt hjärta längtar efter? Innerst inne, vad är det som inspirerar dig? Om du plockar bort alla måsten, alla går inte, alla kan inte, alla röster som kommer utifrån etc. Vad vill du då ha i ditt liv? Vad vill du bygga?

Sätt dig ner som kvinnan på bilden och meditera om du inte redan har svaret. Låt din själ visa dig till vilken dimension du ska gå för din inspiration.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

????‍???? Måla med mig i Ystad ????‍????

Vi utforskar under några dagar vårt inre landskap, med kreativa meditationer och fri målning som verktyg. Vi frigör det inom oss som står i vägen för att vår kreativitet ska flöda fritt. Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Utifrån det kan vi, om vi vill, skapa en bild som inspirerar oss att fortsätta fylla våra liv med det vi vill ha och önskar. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Läs mer HÄR

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

I denna video pratar jag om bland annat hur man vet att det man får till sig från andra dimensioner är sant.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette