Veckans Tarot – Narren

11 juni, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Narren är nummer 0 i stora Arkanan. Hens plats är både först och sist, ingenstans och överallt. Man brukar säga att tarotleken visar Narrens resa genom livet. Det ska bli spännande att se vad hen har att säga oss denna vecka.

Veckans Tarot - Narren

Jag är fri!

Jag hör hur hon ropar ut mot vattnet. Vi ser ju på bilden hur hon sträcker sina armar mot luften med ett stort leende på sina läppar. Som i en segergest. Hon har kommit i mål. Hon visar mig bilden av många kvinnor med häxhattar som flyger på sina kvastar. De är alla på väg till olika mål och har kommit olika långt. Hon nådde sitt mål nu och de andra fortsätter mot sina mål. De gör resan ihop men har olika hållplatser att stanna på. Min känsla är att denna kvinna kommit till sin sluthållplats. Hon är i mål på denna resa.

Det känns inte som att hon har någon mer planerad resa framåt.

Med benen i kors

Hon visar mig att hon sätter sig ner där på klippavsatsen med benen i kors och bara njuter av gräsets doft och av känslan av att vara framme. Hon har många idéer och tankar som snurrar i hennes huvud men just nu både vill och ska hon sitta i lugn och ro på sin klippavsats. Lite som Ferdinand under sin ek. Hennes flygresa har varit lång och många gånger har det blåst så mycket att hon fått hålla i hatten med ena handen och kvasten i andra handen. Hon skrattar och visar mig hur hon ibland till och med flugit upp och ner. Det är inte helt lätt för henne att landa och vara stilla efter en så intensiv resa men det kommer hon att göra.

Olika djur

Jag får se hur hon är i total synk med denna klippavsats. Där kan hon finna ro att vara i sin egen energi, i sin egen kraft. Där kan hon sitta och finna sin inre vägledning. Jag ser att där kommer olika djur och tittar nyfiket på henne. Där är en kronhjort och en kanin. En ekorre tittar fram lite snabbt och även en räv. Jag tror det betyder att hon är i sitt rätta element nu och djuren kommer för att de är nyfikna på vem hon är. Hon ser dem inte där hon sitter men jag tor att de kommer att bli goda vänner inom kort.

Kronhjorten

Kronhjorten visar sig tydligare än de andra. Han är stor och väldigt stolt. Hans krona är enorm. Det känns som att han är en av hennes vägledare. Han har väntat på henne och nu står han där i bakgrunden och väntar in henne. Hon har inte sett honom än men hon känner hans energi. Enligt Solöga säger hjorten ”Att utvecklas och förändras ger mod och frihet. Min gåva till dig är att känna stolthet. Gå med stolthet, du vet vem du är.”

Veckans Tarot – Narren – Ditt budskap

Jag skulle säga att du är i mål eller att du inom snar framtid kommer att komma i mål. Att du ska landa din kvast och göra som kvinnan på bilden, sätta dig ner på en lugn skön plats och bara känna in dig själv och livet. Låta dig själv landa på din nya plats för att sedan lära känna de energier som bor där. Så småningom blir det tid att planera nästa steg men först behöver du landa.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Äldre målningar till vrakpriser.
Vad vrakpriser innebär?
Oavsett tidigare pris kostar många av målningarna mellan 500kr och 1000kr plus eventuell frakt. Målningen på bilden går också till vrakpris men för lite mer än en dela v de andra.

Den är stor, 80×100 cm Deep Edge. Originalpriset är 7995kr och nu får du köpa den för 2500kr eller högstbjudande.

Veckans Tarot - Narren

Du ser många av mina målningar på Facebook. Antingen på min sida eller på min profil under album/foton/mina tavlor

Där finns de flesta av mina tavlor, både gamla och nya. Många finns även här på hemsidan i Galleriet. Inte alla går till vrakpriser så berätta för mig vilka du gillar så ser vi om de ingår.

Detta erbjudande gäller inte målningarna från Journey through dimension och inte heller mina senaste målningar. Om du vill att jag skickar tavlan till dig tillkommer fraktkostnader.
De allra flesta av mina målningar finns här i Galleriet. Alla som finns med där finns dock inte tillgängliga för köp.

Skicka mig ett mail eller pm från Facebook om du är intresserad av någon av dem så talar jag om dess pris.

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg