Veckans Tarot – Narren

16 juli, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Narren är det första och det sista kortet i Stora Arkanan. Man brukar säga att Stora Arkanan visar Narrens resa genom livet. Hen är generellt androgyn och börjar sin resa helt omedveten men samtidigt med all medvetenhet inom sig.

Narren är omedveten om hur livet på jorden fungerar, har inga skydd, inga föreställningar och inga rädslor. På detta kortet visar sig hen som en kvinna och därför kommer jag att skriva hon i resten av texten.
Narren skulle med lätthet kunna hoppa utför klippan eftersom hon inte vet att det troligtvis gör ont att landa på marken nedanför. Men hon har en väldigt stark intuition och följer den minutiöst. Om intuitionen säger att hon inte ska hoppa kommer hon inte att hoppa. Och så är det i detta fallet. Något säger henne att det inte är dags än att hoppa från klippavsatsen hon står på.

Inte riktigt tid än

Detta är intressant, för när jag tonar in mig på henne känner jag ett motstånd och det är antagligen det som gör att det inte riktigt är tid för henne att flyga vidare på sin kvast. För ja, denna Narren hoppar inte från klippor, hon flyger vidare på sin kvast. Hon riskerar sällan att slå sig eftersom hon tidigare på sin resa har förtjänat sin kvast som hjälpmedel.

Jag får en känsla av att hon efter att hon fick sin kvast, har gjort en lång resa och att det nu är dags att serva kvasten eller kanske till och med uppgradera den till en lite mer modern. Vi ska se vad hon vill delge oss 🙂

Jag får känslan av att hon är uppspelt och gärna skulle fortsätta flyga vidare bara för att få flyga. Hon visar mig hur hon flyger runt runt utanför klippan tillsammans med ett helt gäng måsar. De har kul och hon sitter på kvasten utan att hålla i styret, med båda benen rakt ut. Hon visar mig att hon faktiskt har en kaffepanna på kvasten framför sig.

Kvasten börjar hosta och hacka

Men så helt plötsligt börjar kvasten hosta och hacka och det ser ut som att både hon, kaffepannan och kvasten ska falla ner i havet. Katten har hon klämt in i armhålan och den skakar av rädsla. Men så tonar den bilden ut och jag ser att hon står kvar på klippavsatsen och katten sitter tryggt mellan hennes ben och slickar sina tassar. Hon visade mig helt enkelt varför hon inte ska ut och flyga.

Motståndet denna gång var alltså hennes intuition, representerad av katten, som varnade henne för att vara för snabb ut i luften. Den nya kvasten är redan beställd men hon tycker den tar lite väl lång tid på sig. Nåja, lite tålamod har aldrig skadat någon. Det blir spännande när den nya kvasten kommer! Tänk vilka flygturer hon kan ge sig ut på då! Katten suckar och lägger sig ner och sover. Den verkar önska sig lite mer lugn och ro men i så fall får den nog flytta till en annan Narr…. Denna Narr gillar äventyr.

Veckans Tarot – Narren – Ditt budskap

Ja jag tycker det verkar som att budskapet till dig är att du behöver stanna upp lite till och vänta in din nya kvast. Du har gjort en lång och häftig resa.
Jag ser dig sitta under en stor ek, på en rutig filt. Det ser ut som att eken växer på en liten kulle på en stor gräsmatta.
Bredvid dig har du en korg med godsaker och jag ser att någon sitter med dig men jag ser inte vem det är. Katten är också med och den ser mycket lugn och nöjd ut. Den slickar sig runt munnen som att den fått grädde och att lite av grädden fastnat på hakan.

Den gamla kvasten ligger där bredvid så att du tar dig hem från picknicken, men jag skulle inte råda dig att flyga högt med den. Vi vill inte att du slår huvudet i asfalten. Nej, ta nu och njut av att du kommit så här långt. Tiden kommer när din nya kvast är klar och då kommer du att få att göra, jag lovar.


Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Min Youtube-kanal

Jag har skapat en ny kanal på Youtube. Den utvecklas hela tiden och om du vill kan du gå in och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag lägger bland annat varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Där finns och kommer att finnas videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg