Veckans Tarot – Månen

5 november, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Månen är ännu ett kort från den stora arkanan. Nu har vi verkligen fått en hel radda av dem så vi kan vara säkra på att det som händer nu i våra liv är av stor betydelse. Vi ska ta och se vad Månen har att säga oss nu.

Veckans Tarot - Månen

Ja, det där med katter som ser sig som lite större än vad de egentligen är har vi ju stött på förr. I det här fallet blir jag rätt full i skratt när jag tonar in på bilden. Katten är nämligen livrädd för det där stora monstret som bor i vattnet. Livrädd så att hon skakar, men också modig för hon möter dess blick och fräser lite försiktigt. Det intressanta är att monstret inte fräser tillbaka….. trots att vi ju vet att det är en spegelbild. När Månen är inblandat kan nämligen vad som helst hända, inga vanliga regler gäller här.

Jag får känslan av att monstret i vattnet är snällt, lite ruffigt och opolerat men snällt. Och nyfiket.

Vem är den där lilla rufsingen?

Det undrar vem den där lilla rufsingen på land är som står där och fnyser. Det ser ut som att det vill sträcka fram tassen och knuffa lite på katten så att den rullar iväg en sväng. Bara för att busa, inte för att vara elak. Men det är ganska intressant för det kan inte sträcka sig ovanför vattenytan och det gör det väldigt förvånat. Det verkar som att det aldrig innan mött någon från den andra sidan. Och By the Way så är det inget monster utan det är faktiskt kattens omedvetna som visar sig på vattenytan.

I detta kort är det helt klart katten som har huvudrollen, kvinnan ser vi flyga iväg på sin kvast. Hon ser ut att vara väldigt klar över vart hon ska medan katten som brukar vara hennes ledstjärna nu verkar ha tappat fokus. Eller inte tappat fokus, mer att den hittat något mer intressant än att hänga med kvinnan och hennes kvast. Ärligt talat så känns det som att de haft en liten kontrovers. Eller igen….. kvinnan har haft en kontrovers med katten, katten märkte det inte ens upptagen som den var med att utforska vattenmonstret som inte var något monster.

Katten har ännu inte förstått att det inte är ett monster utan hennes undermedvetna. Undra vad som händer när hon upptäcker det. Katten är ju redan väldigt intuitiv och nu kommer hon att få tillgång till jättemycket mer av den varan.

Veckans Tarot – Månen – Ditt budskap

Jag skulle säga att det nu är hög tid för dig att gå in i dig själv för att hitta de skatter som gömmer sig därinne. Hur känner du dig när ditt vattenmonster visar sig i din spegel? Blir du rädd som katten? Är du ändå modig och vågar titta med dina ögon öppna? Fräser du till som katten? Eller blundar du hårt och hoppas att monstret ska försvinna då?

Min känsla runt detta kort är varm, mjuk och stilla. Inte läskigt alls, men det kan kännas läskigt att möta något man inte riktigt förstår. Ta den tid du behöver och var snäll emot dig själv. Tillåt dig att känna det du känner och ta sedan de steg som krävs.
Kom ihåg att monstret inte kunde klyva vattenytan, och att det inte var något monster utan en stor del av dig som du innan inte känt till. Du är helt trygg i att möta de gömda delarna av dig.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Eftersom vi nu under lång tid har haft kort från stora arkanan som har visat oss vår väg tänkte jag att jag skulle lägga ut ett tips till dig som gillar att jobba med dig själv. Till dig som gillar att möta det du har inom dig för att på så sätt plocka fram dina gåvor. Transformativ healingsession. Den passar alldeles utmärkt ihop med Veckans Tarot – Månens energi.

För dig som hellre vill att jag sopar gången till dig kommer Visionsmålningen tillbaka med samma fina erbjudande som för några veckor sedan. Även den passar perfekt ihop med Veckans Tarot – Månens energi.

Kom i kontakt med ditt inre och din egen sanning!

Transformativ session x 3

En transformativ session syftar till att lyfta dig från den situation du nu befinner dig i till en situation där du har mer tillgång till ditt sanna jag och dina unika gåvor. Här ger jag dig ett paketpris på antingen 3 sessioner á 60 eller 90 minuter.

Visionsmålning!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en ny tjänst jag har. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Visionsmålning- Öppningserbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette