Veckans Tarot – Magikern

17 september, 2022 0 av annette

Under lång tid har jag varje vecka delat med mig av vägledning på min Facebooksida. Nu tänkte jag flytta den vägledningen hit istället. Detta är första bloggen med veckans Tarot. För att läsa de tidigare Veckans Tarot går du till min Facebooksida. Vi provar detta en tid så får vi se om vi fortsätter eller inte. Nu kör vi 🙂

Veckans Tarot – Magikern

Uppe i tornet fann hon detta bord där det låg 4 olika verktyg. Ett svärd, en bägare, ett mynt och en stav. De fyra elementen

Kommer du ihåg förra veckan? När kvinnan på motorcykeln valde den väg hon lockades mest av även fast den var lite skrämmande och mer utmanande än den andra vägen? Denna vecka får vi se vart den vägen ledde henne. Jag har haft ett litet samtal med henne under veckan som gått och hon har visat mig att vägen hon valde gick uppför ett högt berg, var ganska stenig och krokig. Den var svår att ta sig fram på. Det var högt och hon var lite höjdrädd men hon fortsatte ändå. Nu har hon kommit fram och på toppen av berget finns ett torn hon klättrat upp i.

Uppe i tornet fann hon detta bord där det låg 4 olika verktyg. Ett svärd, en bägare, ett mynt och en stav. De fyra elementen och även de fyra sviterna i tarotleken.
Hon märkte när hon ställde sig vid bordet att där är en speciell energi. Det känns i henne som att hon vibrerar av ljus. Hon får en massa information till sig om vem hon är och om vad hon ska göra härnäst.

Det är belöningen för att hon vågade anta utmaningen och tog sig hela vägen fram även fast vägen var knölig emellanåt.

Magikern är kristallklar i sin intention

Magikern är kristallklar i sin intention. Hen vet exakt hur hen ska göra för att rikta energin dit hen vill att den ska gå och det är gåvan kvinnan får som belöning för sitt mod. När hon står där uppe i tornet känner hon hur hon är helt säker på vad hon vill skapa i sitt liv. Dessutom vet hon hur hon ska göra. Det hade hon aldrig kunnat veta om hon inte kört hela vägen hit upp för att få tillgång till sina verktyg och den kraftfulla energin som råder i tornet.

Budskapet till dig denna vecka är: Gör dig klar över vad det är du vill ha i ditt liv och rikta sedan energin dit. Skala av allt som står i vägen och lita på att du kan.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Creative You Online

Känner du att du vill ha hjälp att reda ut dig själv och din väg? I så fall startar Creative You Online den 27 September där vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ.
Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.