Veckans Tarot – Magikern

12 november, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Magikern. Vi fortsätter trenden med den Stora Arkanan. Nu har vi både sprängt bort allt som inte ska vara där med hjälp av Tornet, förhoppningsvis valt den väg som kändes rätt i hjärtat med Vagnen och sedan mött vårt inre monster. Dags att se vad Magikern har i sin pipeline för oss.

Veckans Tarot - Magikern

Det första jag reagerar på är katten. Förra veckan var den ju mest intresserad av sig själv och sin egen spegelbild, kvinnan fick åka själv på sin kvast, men nu ser den väldigt uppmärksam och intresserad ut. Undra vad det beror på… Är det kvinnan som uppgraderat sig och blivit mer intressant eller är det katten som är klar med sin spegel? Hmm, sanningen är att kvinnan nog faktiskt inte är med på bilden. Jag trodde att det var hon som var Magikern men det är det inte. Undra vart hon är?

Jag ser henne fortfarande flyga mot månen på sin kvast, hon känns faktiskt lite förvirrad. Men katten är desto mer skärpt så vi får hoppas att de hittar varandra snart igen.

Maskulin energi

Den energi jag känner i kortet är ganska maskulin och det tyder ju på att det är action på gång. Elementen finns där, svärden, bägarna, stavarna och mynten, luft, vatten, eld och jord. Magikern är djupt fokuserad och jag får känslan av att det är alkemi på gång. Trolleri på riktigt, inte bara visualisering etc. Här är det dags att trolla på riktigt.

Min känsla är att detta är en person som tagit ett steg uppåt både i frekvens och utveckling. Innan har det varit lite vingligt och kvasten har ju inte funkat så där jättebra men nu jäklar, nu vet jag inte ens om hon behöver någon kvast. Det känns nästan som att hon har en motor under sin mantel. Är det därför jag får se henne flyga mot månen på en vinglig kvast? Är det hennes gamla jag? Jag vet inte riktigt än men det känns så. Hennes gamla jag är på väg hem till sitt ursprung för att få healing och läka från allt som varit. Denna Magiker har en helt annan energi och kraft. Frågan kvarstår, är Magikern kvinnan eller någon annan som kommit in i bilden?

Vad är det hon ska trolla fram?

Frågan är också vad det är hon ska trolla fram. Många frågor nu som kräver svar. Vänta! Hon svarar mig! Hon säger att hon övar just nu, hon har inte klarat provet ännu men hon är nära. Det var som jag trodde, hennes gamla jag lämnar spelplanen nu och kommer att få hjälp att läka från allt det som varit. Detta är en uppgradering som heter duga och det ska bli spännande att se vad som ska komma nu.

Kommer du ihåg för länge sedan när kvinnan blev av med sin kvast? När hon lämnade in den på lagning och inte fick tillbaka den. De sa till henne att hon skulle få en ny modern kvast och att hon inte var redo att hantera den än. VI trodde att det kanske skulle ta en vecka eller två men det tog mycket längre tid än så. Jag tror att den nya kvasten börjar bli klar och att hon börjar bli redo att hantera den! Nu först!

Detta är så spännande! Vi får se kommande veckor vad som händer med henne! Och med katten!

Veckans Tarot – Magikern – Ditt budskap

Jag får känslan av att du är i en kombination nu av Magikern och kvinnan på kvasten. Båda behöver få utrymme. Kvinnan på kvasten behöver en liten skjuts så hon kommer hem och får en välbehövlig vila och läkning. Magikern är ditt nya jag som behöver få utrymme att öva och stärka sig i sin nya roll. Hon är kraftfull och känns stabil men som hon säger ovan om sig själv, så behöver du också öva lite mer innan du får ditt certifikat.

Se till att välja det i livet som ger dig kraft och låt allt annat gå. Ha människor omkring dig som tror på dig och som ser dig på riktigt. Sätt dig i sammanhang där du känner dig trygg, uppskattad och utmanad. Alkemi är ingen lek, för att kunna förvandla bly till guld behövs skarpt fokus. I vår tid är guldet vår rena essens. Ju tydligare du är gentemot dig själv, ju tydligare blir livet mot dig.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Eftersom vi nu under lång tid har haft kort från stora arkanan som har visat oss vår väg tänkte jag att jag skulle lägga ut ett tips till dig som gillar att jobba med dig själv. Till dig som gillar att möta det du har inom dig för att på så sätt plocka fram dina gåvor. Transformativ healingsession. Den passar alldeles utmärkt ihop med förra Veckans Tarot – Månens energi, och även denna veckans Magiker.

För dig som hellre vill att jag sopar gången till dig så är Visionsmålningen tillbaka med samma fina erbjudande som för några veckor sedan. Även den passar perfekt ihop med både Månens och Magikerns energi.

Kom i kontakt med ditt inre och din egen sanning!

Transformativ session x 3

En transformativ session syftar till att lyfta dig från den situation du nu befinner dig i till en situation där du har mer tillgång till ditt sanna jag och dina unika gåvor. Här ger jag dig ett paketpris på antingen 3 sessioner á 60 eller 90 minuter.

Visionsmålning!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en ny tjänst jag har. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Visionsmålning- Öppningserbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Annette