Veckans Tarot – Kung i stavar

24 september, 2022 0 av annette

Förra veckan träffade vi Magikern, blev klara över vad vi faktiskt vill och lärde oss att rikta energin. Denna vecka kommer Kungen i Stavar på besök. Han är en man som vet vad han vill och ser till att det blir så. Ser du hur han tittar på sin katt och pekar med sin stav på en målning av jorden? Visst ser katten uppmärksam och intresserad ut? När Kung i Stavar talar, då lyssnar man.

Kungen i stavar berättar för mig att du nu har kommit till en punkt i din tillvaro där det är tid för dig att sätta dina planer i verket på riktigt, inte förhala mer. Det är tid för dig nu att förverkliga det du kom fram till hos Magikern förra veckan.
Han visar hur man tar för sig utan att för den sakens skull trampa på någon annan. Det han gör är alltid en kombination av hjärna och hjärta. Passion och kärlek. Integritet. Han gör bara det han känner starkt för och han är alltid sann emot sig själv. Många människor ser upp till honom. Vissa skräms av honom eftersom han är så kraftfull men han vill alla väl så det finns inget att vara rädd för.

Han visar denna vecka att nu är det dags att lyfta det du lärt dig och göra verklighet av dina drömmar. Han säger att du har kärlet klart och nu ska du fylla upp det med dina drömmar. Gör som honom, kombinera ditt hjärta och din hjärna, fyll upp med din passion och var alltid sann emot dig själv.

Vad är det du vill starta upp? Kom du fram till något förra veckan? Vad behöver du göra för att komma igång?
Sätt igång nu. Bara gör. Fundera inte så mycket utan ta ett steg i taget så kommer din dröm att bli verklighet. Tro på dig själv. Det är din tid nu.

Om det du vill är att utvecklas som människa, att frigöra din själ, att öppna upp för din inre kreativitet och måla intuitivt….i så fall startar min kurs Creative You Online på tisdag! Du är hjärtligt välkommen att hänga med oss på tåget!

Med det vill jag önska dig en härlig vecka!

Med värme
Annette

Creative You Online

Creative You Online startar den 25 Oktober. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.