Veckans Tarot – Kung i Bägare

8 januari, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Kung i Bägare. Vi fortsätter i vattnets element och även denna veckan har vi en energi som sitter på toppen. Kungarna är de absolut sista korten i varje svit i Lilla Arkanan. De sitter på sin tron och har kommit så långt de kan på sin resa. Det de ofta är omedvetna om är att deras krona måste falla. Livet är dynamiskt och går alltid vidare.

 Veckans Tarot - Kung I Bägare

Den här kungen visar mig att han har varit med om mycket i sitt liv. Han berättar att han känner sig ganska sliten men är stolt över hur långt han har kommit. Han känner att han är värd att sitta på sin tron och vila sig ett tag och är till skillnad från många andra kungar fullt medveten om att han kommer att bli tvungen att resa sig från tronen och fortsätta sin väg framåt. De upplevelser han haft genom livet har lärt honom att han mår som allra bäst när han har balans i livet. En blandning av vila och rörelse. En blandning av sött och salt. Han har inget emot att resa sig upp utan ser fram emot de äventyr som komma skall. Men just nu vill han sitta och njuta av havet och vinet i sin bägare.

Kungen har en fin kontakt med sina känslor och han litar på sin intuition. Alla upplevelser han haft genom livet har visat honom att det är den bästa vägen att gå. Det är när han följt sin intuition livet har flödat som smidigast. Han har sin kattunge med sig som sällskap på sin ö. Den är nyfiken på allt som rör sig och leker med de små fiskar som vågar sig nära strandkanten på den lilla ön.

Kattungen ger ny fräsch energi till kungen

Katten vill inte fiskarna något illa, han bara leker med dem. Men det är en kattunge och ibland kan det bli lite fel så jag tror inte att fiskarna är riktigt lika förtjust i deras lek. Jag får en bild av att en av fiskarna fått en liten reva på sin rygg, det är sånt som kan hända när man leker. Hoppas att den läker fint.

Kattungen är i alla fall väldigt läkande för kungen, den ger honom den unga, nyfikna, lite busiga energin han behöver för att släppa kronan för denna gången och påbörja nästa resa. Han visar mig att katten är hans page. Intressant, det blir spännande att se vad de två kommer hitta på i framtiden!

Jag får en känsla av att denna kungen inte bara sitter och vilar, jag får även en känsla av att han faktiskt redan har några idéer och vad han ska hitta på när han vilat klart.

Veckans Tarot – Kung i bägare – Ditt budskap

Det känns som att du denna vecka skulle må bra av att ta dig ett litet retreat. Dra dig undan lite för dig själv för att kanske titta igenom året som varit och fundera på hur du vill att ditt 2023 ska se ut? Jag får en bild av en skrivbok och en kopp med någon varm dryck. Det ser mysigt ut och jag tänker att du kanske skulle vilja ha en stund för dig själv där du skriver ner dina reflektioner över året som varit och sedan hur du vill att ditt 2023 ska bli?

Har du något du drömmer om som du detta år vill ge kraft och energi? Har du något du är stolt över att ha klarat av under 2022? Kanske har du haft någon tuff upplevelse som du vill frigöra dig ifrån. Boken och pennan är din, bara din. Du är både producent och regissör för filmen om ditt liv så passa på nu att skriv det manus du verkligen skulle njuta av att spela in.


Ny spännande tjänst!

Jag har fått så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig, en alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, tjänsten är skapad och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ett år där du får en berättelse som månad för månad visar hur energin ligger för ditt år. Berättelsen börjar den månad jag skriver den. Den är mellan 6-12 sidor lång.

Tjänsten har blivit populär och jag får många beställningar. Jag är jätteglad för det förtroende jag får och skriver dem i tur och ordning så fort jag hinner. Beroende på hur många som står i kö går det olika fort för dig att få din berättelse.

Nu är anmälan öppen till Creative You Online!

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå HIT om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Gåva till de två första som betalar hela kursen!

Om du är en av de två första som betalar för hela Creative You Online Silver eller Guld får du en fin gåva av mig!


Ett presentkort värt 900kr!


Presentkortet är opersonligt och du kan använda presentkortet själv eller ge bort det till någon du bryr dig om. Du eller den du ger presentkortet till väljer själv vad det ska användas till. Det kan vara en transformativ healingsession, en tarotläsning eller så kan du använda det som betalning i shopen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg