Veckans Tarot – Knekt i Svärd

5 mars, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Knekt i Svärd är en snabb kille med svärdet i hand. Han kör på framåt utan att titta bakåt. Reflektion är inte hans favoritsysselsättning. Hans vapen är ordet och tanken.

Veckans Tarot - Knekt i Svärd

Jag tonar in på den här killen och han är inte helt lätt att få kontakt med. Ser du hans blick? Han har bestämt sig för något och som det verkar för mig finns det inget som kan stoppa honom från att göra allt han kan för att nå sitt mål.
Min känsla är att han flugit rakt in i en fågelskock med sin kvast. Fåglarna flyr i chock men han märker dem inte ens. Det är nästan som att han har skygglappar och bara kan se framåt.

Nu ser han mig! Hans fokus svajar till lite och hans kvast vinglar till. Han tittar surt på mig och undrar vad jag håller på med. Jag frågar honom vad han är så fokuserad på och han svarar mig ganska irriterat. ”Det är nog nu, de ska inte få köra över mig mer!”

Ett knivskarpt fokus och ledsna känslor

När jag känner in hans energi känner jag att under hans knivskarpa fokus finns många ledsna känslor. Han har blivit överkörd i livet och som det verkar har han bara tagit emot utan att säga ifrån. Andra människor har tillåtits att köra över honom eftersom han inte har sett sitt eget värde. Han har inte vågat stå upp för sig själv, jag tror till och med att han varit rädd för att faktiskt titta på vad han själv innerst inne vill i sitt liv. Undra om det är att han är rädd för konflikter och därför låtit andra ta kommandot? Han nickar och säger att nu är det annorlunda, han tänker inte vika sig mer.

Det är bra att han steppat upp och fokuserar på att komma framåt men det finns en liten varningsflagga här och den handlar om hans fokus. Jag blir visad att han är hundra procent fokuserad mentalt men inombords finns rädslan och sorgen kvar. Det skulle vara bra om han landade sin kvast vid ett vattendrag, satte sig ner i grönskan och funderade på vad det egentligen är han vill i livet. Reflekterade över vad det är som är hans drivkraft i detta.

Nosar på vad han egentligen vill

Jag får nämligen känslan av att han nosar på vad han egentligen vill men att han blir lite vilseledd eftersom han ännu inte läkt sina inre sår. Hans fokus blir väldigt mentalt och det gör att han blir styvnackad och får svårt att möta andra människor för att hitta en gemensam väg. Det blir svårt att vara flexibel när han inte är trygg i sina egna känslor och därför håller han fast i sina tankar, idéer, åsikter för att vara säker på att han inte ska trilla ner i de känslor han inte har koll på.

Han är innerst inne rädd för konflikter och det känns som att han är på väg rakt in i en riktigt konflikthärd utan rustning. Om han stannar till och reflekterar, gör ett ärligt besök inombords för att lösa upp den knut av rädsla och känslor som finns inom honom, för att verkligen hitta det han innerst inne vill, då kommer konflikthärden att lösas upp och han kommer tillsammans med andra kunna hitta en fin och framkomlig väg.

Veckans Tarot – Knekt i Svärd – Ditt budskap

Jag skulle säga att budskapet till dig är att det är bra att du tar din plats och att det också är bra om du stannar upp, connectar med ditt inre och dina känslor för att efter det hoppa upp på kvasten och köra framåt med alla dina motorer intakta. Tanke, känsla och handling i harmoni och balans gör att du kommer dit du ska på bästa möjliga sätt.

Det kan också vara så att du har någon i din närhet som har ett ”hårt pannben”, nån som är väldigt fast i sina åsikter och inte viker sig. Det du behöver göra då är att stanna i din innersta sanning och låta energin flyta fritt. Gå inte in i debatt med någon som inte är redo att mötas på halva vägen. Försök att hitta vägar som fungerar för dig tills ni kan mötas igen.

Veckans nyheter – händelser

Utställning i Stockholm!
Vernissage 18 Mars kl 12.00 – 18.00!
Välkommen!

Veckans Tarot - Knekt i Svärd

Vernissage 18 Mars Galleri Engleson

Öppet 12.00 – 18.00
Adress Storkyrkobrinken 10,
Gamla Stan Stockholm

Här får du se några av mina original. Några av målningarna från serien ”Journey through Dimensions” och några helt nya tidigare inte visade för allmänheten. Jag kommer att vara på plats Lördag, Söndag, Tisdag och Onsdag om du vill träffa mig. De andra dagarna finns Gun-Britt Håkansson som ställer ut sina foton tillsammans med mig på plats.

Transformativ Healingsession

Transformativ healing utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med ha det liv du drömmer om.

Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft. Ibland räcker det med att vi fyller upp med ny fräsch energi

Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är just nu?
Känner du att det är något som håller dig tillbaka?
Längtar du efter mer flöde i ditt liv?
Känner du att du sitter fast?
Är du eller har du varit utbränd?
Står du och tvekar mellan olika val?
Vill du hitta in till din egen sanning och lära dig att följa den?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor, då kan en Transformativ healing tillsammans med mig vara något för dig.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i Din egna personliga berättelse fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette