Veckans Tarot – Fyra svärd

27 augusti, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Fyra svärd representerar luftelementet och är sällan något absolut favoritkort. Många gånger anses hela svärdsviten vara negativa kort men jag tänker att alla kort är vad de är, det är vi som lägger värderingar på gott och ont.

Här ser vi till exempel en kvinna som till synes ligger och vilar eller sover. Månen och stjärnorna visar oss att det är kväll eller natt. Hon har sin kvast och sin hatt vilande bredvid sig och har kläderna på. Vi ser inget täcke så jag tolkar det som att hon och katten tagit sig en tupplur. Kanske hon ska ut och flyga i natten?

Aah, hon visar mig hur hon mitt uppe i någon form av ceremoni och att hennes kropp behöver healing. Hon visar hur halsen är snörd samman och att käkarna är väldigt spända. Jag tror att hon har haft mycket att tänka på ett tag och därför haft svårt att slappna av och gå in i den meditation hon behöver för att hitta sin balans.

Eterisk operation – klippa energiband

Hennes kropp vilar nu medan hennes team löser upp den energi som låser henne. När detta är färdigt kommer hon att kunna andas igen. Hon visar mig hur hon innan bara har kunnat andas väldigt ytligt. Jag blir visad att det som pågår med henne nu är en eterisk operation där man läker hennes energikropp. Man klipper av band som håller hennes hals knuten och man frigör nät som sitter runt hennes hjärta. Jag har varit med om likadana operationer och jag kan tänka mig att hon kommer att känna sig väldigt mycket friare när detta är klart. Det har i alla fall jag gjort.

Hennes katt som ligger där bredvid henne hjälper till och håller henne så att hon inte flyger iväg och lämnar sin kropp. Den knuten som de nu löser upp i hennes hals har gjort att hon inte kunnat leva fullt ut ifrån sitt hjärta. Halsen är kanalen mellan hjärna och hjärta och när den inte är öppen kommer hjärnan att ta kommandot. Förhoppningsvis kommer de två nu att kunna arbeta tillsammans. Tänk vad högt hon kommer att kunna flyga då.

Veckans Tarot – Fyra svärd – Ditt budskap

Jag skulle säga att du behöver vila. Släpp taget och lägg dig ner. Låt tankarna vara i fred och snurra runt som de vill. När du vilar återhämtar du dig och då får hjärnan mer information att använda sig av. Information som på riktigt leder dig någonstans istället för de där tankarna som bara snurrar runt, runt, runt. Eller de där tankarna som sitter fast och vägrar ge plats till något annat.

De nya tankarna har mer energi i sig, mer kraft och mer ljus. De kommer att möta de gamla tankarna och lösa upp dem. När de gamla tankarna är upplösta kommer de nya tankarna att åka ner och hälsa på hjärtat och när det händer vet man aldrig vad som kan ske. Jag blir visad en gyllene energi som ger liv.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

????‍???? Måla med mig i Ystad ????‍????

Det finns några platser kvar så hör av dig om du vill vara med!

Vi utforskar under några dagar vårt inre landskap, med kreativa meditationer och fri målning som verktyg. Vi frigör det inom oss som står i vägen för att vår kreativitet ska flöda fritt. Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Utifrån det kan vi, om vi vill, skapa en bild som inspirerar oss att fortsätta fylla våra liv med det vi vill ha och önskar. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Läs mer HÄR

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

I denna video pratar jag om bland annat hur man vet att det man får till sig från andra dimensioner är sant.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette