Veckans Tarot – Fyra mynt

11 december, 2022 0 av annette

Veckans Tarot – Fyra mynt handlar om kontroll och om att hålla fast i det man har. Ibland är det en vink om att vi faktiskt behöver hålla i slantarna och ibland är de en vink om att vi behöver släppa taget och låta flödet flöda lite friare. Ibland visar kortet att vi har byggt en stabil grund och kan känna oss trygga.

Veckans Tarot - Fyra mynt

När jag tittar på mannen på bilden tycker jag att han ser ganska rädd ut. Han verkar sitta inlåst i ett valv tillsammans med sin kista med pengar och sin katt. Han verkar rädd att någon ska komma och stjäla något från kistan. Han har till och med satt sig på den så att ingen ska kunna öppna den.

Mina tankar går till när man släpper ner något i en burk med smal öppning. Det går bra att få ner handen för att hämta upp saken men för att få med sig saken upp behöver man hålla handen knuten och då är öppningen för smal. Man måste välja mellan att sitta fast eller släppa taget om saken.

Katten på bilden verkar ha förstått något som inte mannen förstått. Ser du hur den står och tittar ut genom ett öppet fönster? Den visar mig hur den längtar ut i friska luften men att den inte vet hur den ska göra för att komma dit.

När jag försöker kommunicera med mannen sluter han sig, det är nästan som att han fräser mot mig. Han tror att jag vill stjäla hans pengar.

Fylla sin mantel med pengar

Jag försöker säga till honom att jag inte är ute efter hans pengar utan bara vill hjälpa honom ut i friheten. Dörren jag kom in igenom står nämligen öppen. Om han bara släpper taget om sin kista kan han ta med sin katt ut i det fria. Han skakar på huvudet och vägrar lyssna på mig. Han vill verkligen inte lämna sin skattkista och tror sig inte om att klara sig utan den.

Men jag vet att han skulle klara sig alldeles utmärkt. Han skulle kunna fylla hela sin mantel med pengar och följa med mig ut i världen. Vi får se hur han gör. Jag såg att han ryckte till lite när jag sa att han kan fylla sin mantel med pengar. Kanske lyckades jag att komma in en liten bit innanför hans rädsla. Jag tror det. Jag tror att han och katten kommer att komma ut ur sin fångenskap. Vad tror du?

Veckans Tarot – Fyra mynt – Ditt budskap

Vem är du? Är du mannen på kistan eller är du katten som längtar ut i friheten? Oavsett vilket så vill korten idag berätta för dig att du har allt du behöver. Du behöver inte sträva efter mer, du behöver inte heller hålla hårt i det du har. Släpp flödet fritt så ska du se att det fylls på med nytt när något gammalt lämnar. Lita på livet och på din egen skaparkraft. Livet är till för att levas. Gör som Dalai Lama sa ”Ha tillit till Gud men lås bilen” så går allt bra 🙂

avskiljare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

avskiljare