Veckans tarot – Fem Svärd

15 januari, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Fem svärd står traditionellt för att vår tankevärld expanderar. I fyra svärd hittar vi formen för våra tankar och nu är det dags att expandera dem utifrån den form vi hittade då.

Veckans tarot - Fem Svärd

Hur detta artar sig beror på hur vi själva hanterar de expanderande tankarna. Gör vi motstånd blir det ofta kaos och lite känslan av krig i våra huvuden. Om vi låter tankarna, idéerna, växa fritt får vi insikter som kan hjälpa oss att öppna upp för utveckling i våra liv.

När jag tittar på denna bild får jag först kontakt med kvinnan i lila som står och jonglerar med sina svärd vilka representerar hennes tankar och idéer. Hon visar mig att hon är hundra procent koncentrerad och vet exakt vad hon gör. Hennes väninnor däremot är helt förskräckta.

De försöker få mig att säga till henne att hon måste sluta med detta, man vet inte vad som händer om hon får fortsätta. De säger att de är rädda för att allt de tror på kommer att raseras och att inget kommer att bli sig likt igen. Den ena av dem är så rädd att hon inte ens vågar titta.

Men om du tittar längst ner på bilden så ser du att den ena katten håller sin tass på en bok för att sidorna inte ska slås igen. Denna katt tillhör, nåja så mycket en katt nu kan tillhöra någon, kvinnan i lila och de har en starkt telepatisk kontakt. Katten läser vad som står i boken och kvinnan följer instruktionerna. Boken är en magisk bok och hon vet att det som står där fungerar. De andra kvinnorna förstår sig inte på magiska böcker utan ser bara en massa konstiga idéer flyga ner i deras brygd.

Brygden skulle vara en kärleksbrygd

De berättar för mig att brygden skulle vara en kärleksbrygd och att de ville stoppa ner rosor och andra vackra blommor för att det skulle bli en väldoftande parfym men kvinnan i lila är inte intresserad av blomdoft. Hon vill ha transformation, hon vill ha en brygd som skapar förändring i deras liv. Hon tar för sig utan att fråga om lov och skulle knappast lyssna på mig om jag försökte få henne att sluta. Jag vill inte heller säga till henne att sluta för jag känner att hon är något stort på gång. Det hon gör kommer att ge förändring på riktigt.

Veckans tarot – Fem Svärd – Ditt budskap

Vad är det för tankar du bär omkring på? Är det tankar som ger eller tar kraft? Vill du ha en blomdoftande brygd eller en lite mer kryddig? Har du idéer i huvudet som du skulle kunna stoppa ner i kitteln? Vilken av kvinnorna är du? Gillar du förändring eller vill du ha det som det alltid varit med lite extra blomdoft ibland? Håller du dig själv tillbaka eller är du som kvinnan i lila som kör på det hon tror på?

Jag tänker att denna vecka är det bra att låta tankarna sväva fritt. Utifrån det kan du sedan sortera fram de du gillar och se om du kan skapa något av dem. Inget är rätt eller fel, det viktiga är att du vet vilka tankar du gillar och vilka du vill lämna bakom dig. Och vad du vill göra med de idéer som tankarna skapar.

Två nya spännande tjänster!

Din alldeles egna unika berättelse

Jag fick så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig? En alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, jag skapade tjänsten och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ditt år 12 månader framåt.

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Troligtvis sista chansen att gå

Creative You Online i denna form!

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå HIT om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker. Tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.


Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette