Veckans Tarot – Fem bägare

27 november, 2022 0 av annette

Veckans Tarot – Fem bägare tillhör elementet vatten som symboliserar våra känslor. Femman i numerologin står för expansion utifrån en stabil grund.

Många gånger gör vi motstånd mot förändring och det är en av de saker Fem i bägare pratar om. Hur det kan kännas när vi gör motstånd i stället för att följa med i flödet. Vi ser hur kvinnan på bilden sitter på knä och uppgivet tittar på de tre bägare hon har spillt ut. Det är som att hon har glömt att hon har ett helt bord av härligheter om hon bara vänder lite grann på sitt huvud.

Det tre kopparna hon spillt ut symboliserar det hon upplevt i sitt liv som hon inte längre behöver. Sådant som inte passar in med den hon är på väg att utvecklas till. Kommer du ihåg förra veckan när den svarta hatten byttes ut mot en ljuskrona? De tre bägarna är hatten och bordet bakom henne är ljuskronan. För att få ta del av det ljuskronan har att ge behöver hon resa sig upp, borsta av sig sanden och göra sin katt sällskap vid det vackert dukade bordet.

Ser du att det står två glas på bordet? Det är de glas hon har kvar från det förflutna och som faktiskt passar ihop med den hon är på väg att bli. Dess innehåll ger liv och kraft.

Min blick faller på katten som sitter på bordet. Den ser lite fundersam ut, som om att den inte riktigt förstår vad det där stora röda är som ligger på fatet. Den har aldrig sett något sådant innan, är nyfiken och lite småskeptisk faktiskt. Men jag får en bild av framtiden där kvinnan och katten sitter vid bordet tillsammans och äter och dricker med stor njutning.

Veckans Tarot – Fem bägare – Ditt budskap

Det är inte alltid helt lätt att släppa taget om det som varit. Ta din tid men fastna inte i tron att det som var är bättre än det som komma skall. Titta på de bägare du har och välj ut vilka du vill ha med dig in i framtiden. Gråt ut om du bär på en sorg eller smärta, torka sedan tårarna och gör kvinnan och katten sällskap vid det överflöd av godsaker som serveras.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

avskiljare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

avskiljare