Veckans Tarot – Ess i stavar

3 december, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Ess i stavar är första kortet i stavsviten och talar ofta om att det kommer in en ny kraftfull energi i våra liv. Stavarna representerar som du vet eld och elden kan ju både värma och förbränna. Vi ska se vad som händer här idag.

Veckans Tarot - Ess i stavar

Det första jag lägger märke till när jag tittar på kortet utan att tona in på energin är flickans förvånade ansiktsuttryck. Jag får känslan av att hon inte riktigt var beredd på vad som skulle ske när hon tände sin eld. Eller var det inte hon som tände den?

Min blick dras till katten som står mellan hennes ben, den som är både svart och vit. Svart och vit som ljus och mörker, den perfekta balansen mellan ljus och mörker där ju elden representerar ljuset. Ljuset anses ju oftast vara något gott och mörkret något man ska passa sig för. Men jag får inte riktigt den känslan av detta kort. Vi ser inget mörker men det är något i energin. Vi ser vad som kommer fram.

Bränt upp den gamla energin

Vi vet ju sedan innan att kvinnan har gått igenom en process där hon valt att inte ta med sig sina gamla tankar och idéer in i fortsättningen av sitt liv. Här ser vi i elden att det flyger både böcker och stavar, paletter och penslar, fjädrar och toner… Hmm, vad vill de egentligen säga?

Ok, jag blir visad att kattens mörka och ljusa sida representerar att kvinnan i elden har bränt upp den gamla energin, de gamla böckerna och de gamla svärden. Så långt var hon med och hade koll. Det vi blir visade nu är vad som hände sen. Katten visar mig att den kommer att byta skepnad när denna ceremoni är klar. Den kommer att vara fortsatt både svart och vit men på bilden visar den mig att den har en energi som är lite lurig, för att vara snäll skulle jag säga att den är en retsticka.

Högre och renare version av sig själv

Den luriga energin håller på att transformeras så att framöver kommer katten att vara en högre, en renare och en finare version av sig själv. Katten är ju som vi vet vid detta laget kvinnans följeslagare och intuition. Det betyder att hennes intuition från och med att denna process är klar kommer att vara renare, tydligare och mer i harmoni. Det är nog detta som gör henne så förvånad. Hon hade inte väntat sig steg två i denna ceremoni.

De skrifter, fjädrar, paletter etc vi får se i elden är av en högre frekvens än de hon innan haft tillgång till. De brinner inte upp utan de skapades ur elden och kvinnan visar mig hur hon sätter sig på en stubbe med boken vi ser. Hon bläddrar i den och det tar bara en sekund så är hon borta från omvärlden. Hon blir helt tagen av bokens innehåll och sitter där länge, länge och läser. Jag får se hur hennes aura börjar glimra, den blir större och större och får en färg som av guld. I nästa sekvens ser jag henne hoppa upp från stubben, hoppa och jubla på sin plats. Hon har hittat något som verkligen inspirerar henne, hon har hittat en ny nyckel eller kanske till och med ett svar.

Veckans Tarot – Ess i stavar – Ditt budskap

Ja, det känns ganska tydligt tycker jag. Vi får tillgång till en ny kraftfull energi denna vecka. Vad den innehåller är olika för oss alla men du kan vara säker på att det kommer finnas inspiration framöver. Jag skulle råda dig till att hålla koll på katten så att den verkligen skiftar skepnad, och sen att du tar tag i det som känns mest inspirerande och verkligen grottar ner dig i det. Är det boken? De gamla skrifterna? Fjädern? Paletten och penseln?

Du har ju Stjärnan med dig från förra veckan och hon kommer att hjälpa dig att skilja på vad som är sant och inte för dig. Kalla på henne om du tvekar.

Fina julgåvor till specialpris för dig

Du kan köpa ett presentkort som gäller till allt jag erbjuder
så kan din vän välja själv vad han eller hon vill använda det till.
Du kan även köpa specifikt en Transformativ Healingsession
eller en Transformativ Visionsmålning som båda har potential
att göra förändring i ditt eller din väns liv.

Presentkort som gåva
till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% ????

Frigörande och Helande session –
en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Jag kan inte lova att din eller din väns målning kommer fram innan julafton
men jag skickar den så fort den är klar.

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Veckans Tarot  - Drottning i bägare
Exempel på transformativ visionsmålning

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette