Veckans Tarot – Ess i mynt

23 oktober, 2022 0 av annette

Ess i mynt talar som alla ess om att något nytt är på väg in i våra liv, eller kanske har det redan kommit. Min känsla denna gång är att det redan kommit. Min blick faller allra först på myntet i kvinnans hand. När man tolkar bilder brukar det första man ser vara det viktigaste. Sedan kan man gå djupare in i symboliken och få fram mer information.

Vi utgår alltså denna gång ifrån att myntet redan har kommit in i ditt liv. Det känns som att 4 bägare från förra veckan har släppt sitt tag och nu flödar energin igen. Den flödar med både mer kraft och mer ljus än tidigare. Jag får känslan av att en propp har lösts upp. Härligt!

När jag tonar in mig på kvinnan på bilden får jag känslan av att hon inte riktigt har förstått än vad som hänt. Hon visar mig hur hon liksom frusit fast i sin rörelse. Hon visar hur hon när myntet kom gick fram på sin väg i sakta mak. Eller egentligen flög hon faktiskt på sin kvast, väldigt nära marken och väldigt sakta. Hon visar hur hon visslade och jag tolkar det som att hon var väldigt avspänd och djupt inne i sina egna tankar.

Helt plötsligt såg hon en rörelse i ögonvrån och hennes hand for ut och fångade upp myntet utan att hon mentalt riktigt förstod vad som hände. Nu står hon där med myntet i handen och vet inte vad hon ska göra med det.

Flyga högt igen

Det känns som att hon behöver lite hjälp så jag knuffar till hennes arm lite grann och hon tappar ner myntet i gräset. Hon tittar upp på mig som om jag väckt henne ur en dröm och börjar titta sig omkring i gräset. Först ser hon inte myntet och blir lite orolig och nervös. Hon sätter sig ner och känns lite uppgiven, känslan hon visar mig är ”Åh nej, inte igen. Jag fick en möjlighet och så tappade jag bort den”. Hon är på väg att börja gråta men då faller hennes blick ner i gräset precis framför hennes ben. Och där ligger myntet!
Hon tar myntet, håller det hårt till sitt bröst och börjar snyfta. Snyftningarna går över i en kraftfull gråt där hon är så lycklig och tacksam för gåvan hon fått. Hon gråter ut all ångest, all oro, sorg och smärta hon burit på så länge. Nu kan hon släppa taget och flyga högt igen på sin kvast.

Veckans Tarot – Ess i mynt – Ditt budskap

Jag skulle tolka hennes budskap till dig som att du inte behöver vara orolig. Du kommer att få din gåva. Du kommer att fånga den i farten även om du inte är helt uppmärksam. Ditt undermedvetna kommer att se till att du fångar din möjlighet. Jag skulle också tolka det som att du denna vecka får möjlighet att en gång för alla släppa taget om det som varit för att kunna gå vidare med högt huvud och kraftfulla steg in i det nya.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

ess i mynt

Creative You Online

Creative You Online startar på tisdagen den 17 Januari. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med imorgon om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

ess i mynt