Veckans Tarot – Ess i bägare

9 oktober, 2022 0 av annette

Ess i bägare visar oss liksom alla essen gör att något nytt är på gång in i våra liv. Något som är kopplat till våra känslor. Det kan vara en ny kärlek, en ny känsla i en redan existerande kärlek, en ny känsla för ett jobb eller något annat. Förra veckan satt vi ju på stranden och tog emot solens strålar, så det ska bli intressant att se vad ess i bägare har att säga oss i dag.

Det första jag hör kvinnan på bilden säga är ”Ta det lugnt”, hon säger det med lite släpig röst, liksom ”taaaa det luuugnt” 🙂 Hon fortsätter prata.

”Vi är här, och vi hjälper dig att ta fram det du behöver för att komma vidare på din väg. Det är nytt på gång men du måste hinna med själv också. Lita på att tiden har sin gång oavsett om du försöker kontrollera den eller inte.

Du är på rätt plats och du är i rätt tid, bara andas och ta in det som kommer i din väg. Oavsett om du gillar det eller inte.
Det som kommer i din väg är där för att det ska vara där och du har något att lära från det. Andas sa jag.”

Hon är lite rolig denna kvinna haha. Jag tror hon retas lite med dig och tycker du har för bråttom. Hon visar mig hur tankarna snurrar jättefort och att det hindrar dig från att landa i din kropp där du ska vara. Hon säger igen. ”Ta det lugnt, det kommer att komma när det är tid.”

Kokande kittel

Ser du hennes kittel som står bredvid henne och kokar? Hon tittar ner i sin bägare och min känsla är att hon är i ett meditativt tillstånd. Hon fyller bägaren med den energi som behövs för att brygden i kitteln ska få den där allra sista knorren. Knorren som får saker att hända.
Hennes katt är nyfiken på plantorna hon planterat och de båda fåglarna i luften är en symbol för att det finns många som är nyfikna på vad som är på gång.

Hon säger att vi går mot nya tider nu och vi behöver all styrka vi kan få. Det betyder inte att det nödvändigtvis blir svåra tider, utan mer att för att kunna skapa allt det du vill skapa behöver du hjälp på traven. Hon känns väldigt proffsig, närvarande och stark. Jag får känslan av att hon kommer att stanna med dig ganska länge. Stå där i bakgrunden med sin kittel och sin torra humor.

Veckans Tarot – Ess i bägare – Ditt budskap

Ja, jag vet inte om det behöver förtydligas mer, jag tycker hon var rätt tydlig haha. Ta det lugnt och var trygg i att det nya kommer när det är tid. Hon jobbar för fullt med att få klart brygden och du vill inte ha den innan den är klar.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

ess i bägare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar den 25 Oktober. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

ess i bägare