Veckans Tarot – Eremiten

10 september, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Eremiten tillhör Stora Arkanan och är ett kort som handlar om reflektion, inre arbete och ensamhet. Vi ska se vad det har med sig till oss denna vecka.

För mig andas hela kortet harmoni och balans. Jag ser hur kvinnan sitter i djup meditation. Hon visar mig hur det flimrar förbi bilder framför hennes ögon. Det är inte helt lätt för henne att hänga med för bilderna rasar förbi i en hiskelig fart. Hennes kropp vickar lite fram och tillbaka och jag förstår att den anpassar sig till energin som börjar röra på sig inom henne.

Jag får se hur hennes energifält blir renare och renare där hon sitter. En enorm glädje börjar sippra ut i hennes aura. Det är en glädje som under lång tid varit inkapslad i hennes inre.

Kvasten för henne dit hon ska

Hon visar mig en bild där hon flyger på sin kvast och vinden är stark och för henne framåt utan att hon behöver styra. Det känns som att vinden tagit tag i henne för ganska länge sedan men att den de sista veckorna, kanske månaderna har tagit i med all sin kraft. Den har haft som syfte att föra henne just hit till denna plats där hon kan få sitta i stillhet och på riktigt komma i kontakt med sitt innersta, med sig själv och sin egen sanning.

Jag har en känsla av att hennes liv har gått lite i vågor. Ibland har det varit lugnt, kanske till och med tråkigt. Jag ser hur hon svävar fram på sin kraft i lugn och ro. Himlen är blå med några små vita molntussar. Helt stilla. Det går sakta och hon sitter där i andra tankar. Helt plötsligt börjar kvasten skaka och snurra runt för att sedan i ilfart flyga ner till denna glänta. När den kommit ner saktar den in och landar mjukt och fint.

Hatten på sniskan

Hon visar mig hur hatten sitter på sniskan och hon själv är lite mörbultad av färden. Kvasten bara visslar som om inget hänt.
Katten ser ut ungefär som Toker, i Snövit och dvärgarna på julafton. Eller som Sir Väs i Robin Hood, när han blir väckt av att Robin Hood stjäl alla pengarna. Vaknar till med ett ryck för att sedan vaggas till sömns igen. Nu ligger den där tryggt och sover gott.

Min känsla är att när kvinnan är klar med denna meditation kommer det att vara hon som styr kvasten i stället för som det verkar ha varit hittills, att det varit kvasten som har bestämt.

Veckans Tarot – Eremiten – Ditt budskap

Jag skulle säga att det denna vecka är bra om du tar alla tid du kan för att vara i din egen energi. Att du gör det som känns bra i dig, vare sig det är att meditera mycket, måla, springa i skogen eller något annat. Bara det inte ligger någon prestation i det, utan att ditt fokus ligger på att rena din kropp och ditt energifält på sånt som inte längre gynnar dig. I stillhet och harmoni. Ingen brådska utan lugnt och skönt. Om du kan meditera tror jag att det gynnar dig.

Meditation handlar om att centrera sig och att komma i kontakt med sitt sanna jag. Om du inte kan sitta ner i meditation, gör något annat som sätter sig i det tillståndet.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Lär dig tarotkorten från grunden eller
ge dig själv en kreativ gåva!

Specialpris nu!

Specialpris Tarotkortens magiska värld

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.

Veckans Tarot - Drottning i Svärd

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Specialpris Creative You Online Brons!

Låter en kreativ inre resa spännande?
Längtar din själ efter att bli sedd på ett än djupare plan? Vågar du möta dig själv för att i det finna frihet och harmoni i dig själv och i livet? Längtar du efter att måla och uttrycka dig med hjälp av färger?
Tror du att du inte kan måla men skulle gärna vilja?
Vill du släppa krav och prestation och istället måla fritt från hjärtat?

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette