Veckans Tarot – Drottning i Svärd

3 september, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Drottning i Svärd tillhör även hon svärdsviten, likasom förra veckans kort. Jag upplever att hon ofta missförstås och anses vara ond eller elak. Hon brukar ibland kallas för den elaka svärmodern. Jag ser henne inte så, hon har liksom alla de andra korten olika sidor. Vi ska se vilken sida hon vill visa oss idag.

Veckans Tarot - Drottning i Svärd
Veckans Tarot - Drottning i Svärd

Håller sitt svärd

Det första jag lägger märke till när jag tittar på kortet är att hon ser lite ledsen ut på ögonen. Det ser ut som att hon blivit besviken och nu är ledsen och lite har tappat lusten.

Men hon håller fortfarande sitt svärd och sin penna. Det ger hopp. Hennes vapendragare katten sitter där framför henne och den visar mig att den också känner sig ledsen å hennes vägnar. Den tycker att hon blivit misstolkad och den visar för mig att den älskar sin matte och alltid kommer att stå vid hennes sida.

Vi ska se om vi kan få veta lite mer.

Hon berättar för mig att hon hade ett projekt på gång som hon hade hoppats mycket på. Hon hade skrivit en text som hon visade för en person hon litade på. Den här personen tog henne inte på allvar och hon upplever att hen inte läste hennes text ordentligt. Nu sitter hon och funderar på vilket hennes nästa steg är. Hon blev ledsen och vet inte längre om hon tycker att hennes text är så bra.

Titta djupare i sig själv

Jag ser också något annat i hennes blick. Det var nog inte enbart dåligt att hennes vän inte gav henne den responsen hon hade önskat. Jag ser nämligen en nyans i hennes blick som säger att hon nu hämtar information från en annan dimension. Eftersom hon inte fick det stöd hon ville ha blev hon tvungen att titta ännu lite djupare i sig själv. Har du varit med om nån gång att du liksom bara flyter bort och blicken fastnar utan att du ser något? Det är där hon är, på en plats där hon flyter fritt och därmed kan få kontakt med det inom sig som tidigare varit dolt.

Veckans Tarot – Drottning i svärd är intelligent, hon är skarp i sin tanke. Rak och tydlig. Denna drottning har tappat lite av sin skärpa eftersom hon velat vara vän med alla. Nu har hon förstått att den hon främst behöver vara vän med är sig själv. Jag är helt övertygad om att hon, när hon plockar fram till ytan det hon funnit inom sig, kommer att antingen redigera den text hon skrivit eller skriva en helt ny. Nu med en helt annan skärpa än innan.

Veckans Tarot – Drottning i Svärd – Ditt budskap

Känner du att du är lite besviken? Är det något som inte riktigt gått som du önskat? Gör i så fall som Drottningen, ta en sväng in i dig själv och se om du finner något där som kan lyfta situationen. Finns det någon vinst i denna situation?

Oavsett om du känner igen dig i drottningen eller inte, ta kontakt med ditt inre och se vilken gåva som kan vässas ännu lite till. Var tydlig mot dig själv och sätt dig själv främst. Det betyder inte att köra över andra. Det betyder att du gör det som känns rätt och sant för dig, att du gör ditt absolut bästa och sedan lämnar in ditt manus eller vad det är ditt projekt handlar om. Med rak rygg och med stolthet.

När du får kritik, eller för den delen blir illa behandlad utifrån, kom då ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv. Det är din åsikt, din känsla, din vilja som råder i ditt liv. Se även vilka guldkorn som finns i det. Antingen säger du tack men nej tack, eller så säger du tack och slipar på det du fått upp ögonen för.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Specialpris Tarotkortens magiska värld

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.

Veckans Tarot - Drottning i Svärd

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Specialpris Creative You Online Brons!

Låter en kreativ inre resa spännande?
Längtar din själ efter att bli sedd på ett än djupare plan? Vågar du möta dig själv för att i det finna frihet och harmoni i dig själv och i livet? Längtar du efter att måla och uttrycka dig med hjälp av färger?
Tror du att du inte kan måla men skulle gärna vilja?
Vill du släppa krav och prestation och istället måla fritt från hjärtat?

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette