Veckans Tarot – Drottning i stavar

4 december, 2022 2 av annette

Veckans Tarot – Drottning i stavar. Stavarna tillhör elementet eld och symboliserar vår energi, vår drivkraft, vår passion. Om myntsviten symboliserar vår bil så är stavarna dess bensin.

Veckans Tarot - Drottning i stavar

Drottningen i stavsviten är en person med starkt karisma. När hon fokuserar sin kraft kan hon trolla fram exakt vad hon vill. Inget får stå i hennes väg när hon väl bestämt sig för vad hon vill. Hon kan vara den absolut bästa vän du kan ha, den där vännen som står vid din sida utan att tveka när ditt liv rasar. Vännen som lyfter dig och firar med dig när det går bra. Hon gör allt för de hon älskar och är inte rädd för motgångar för hon vet att hon klarar dem.

Hon kan även vara din värsta mardröm. Drottningen kan peka på dig med sin trollstav så att du förvandlas till en liten pöl. Hon vet vem hon är och står för hela sig. Tål inte falskhet, mjäkighet eller när människor tycker synd om sig själva. Hon kommer aldrig att smeka dig medhårs men om du är ledsen eller rädd på riktigt kommer hon att hålla dig tills du är trygg igen.
Försöker du dribbla med henne kan du råka ut för den där blicken som får dig att frysa till is. Lek aldrig med Drottning i stavar.

På bilden ser vi hur draken har rullat ihop sin svans till en tron för sin drottning. Jag blir visad att denna gigantiska eldsprutande drake är som ett lamm inför henne. Det finns en kärlek och en respekt de två emellan som är få förunnade.

En del att fundera på

När jag tonar in på denna drottning i stavar gör jag det med försiktighet och ödmjukhet. Jag vet med mig att jag kan få ett rivsår om jag närmar mig henne när hon inte är på humör. Men just idag verkar det rätt lugnt omkring henne. Katten har lyckats roffa åt sig en av de vackra blommor hon bär på och draken verkar befinna sig i viloläge.

Drottningen själv visar mig att hon har en del att fundera på. Hon känns nästan lite uppgiven vilket inte är likt henne. Hon säger att det är så mycket i världen som hon inte rår på. Jag blir lite ställd av hennes uppgivenhet men hon lugnar mig med en blick där hennes skärpa och eld skymtar fram i bakgrunden. Hon vilar bara lite och omgrupperar sig, tar en andningspaus för att ömsa skinn.

Veckans Tarot – Drottning i stavar – Ditt budskap

Bara för att du inte hela tiden har tillgång till din fulla kraft betyder inte det att du är på fel väg, eller att du inte räcker till. Gör som Drottning i stavar, sätt dig ner och vila en stund. Känn och tänk efter på vad du gjort fram till nu och på vad du vill göra framåt. Ge dig själv tid att ömsa skinn. Klappa dig själv på axeln och ge dig cred för allt du klarat av fram till nu. Omgruppera dig och när du är redo börjar du skissa på planen för livet från nu.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

avskiljare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

avskiljare