Veckans Tarot – Drottning i bägare

30 oktober, 2022 0 av annette

Tarot – Drottning i bägare. De klädda korten, drottningar, kungar, knektar och pager kan visa oss antingen människor i vår närhet med de egenskaper elementet står för, i detta fallet vatten. De kan även stå för egenskaper hos oss själva och det är vad jag upplever drottning i bägare representerar idag. Din feminina energi.

Jag blir visad hur drottning i bägare är djupt koncentrerad och fokuserad på att inte spilla något av vattnet i snäckan hon bär. Det är något väldigt viktigt för henne och jag får känslan av att detta är en ögonblicksbild av en ceremoni hon utför.

Vi ser att hon är gravid och att hon har en katt som hoppar och vill ta del av dropparna från snäckan.
Fiskarna i vattnet hoppar av glädje. Det är som att de vet att något vackert är på väg att ske.
Vi ser också att hon är barfota vilket betyder att hon står i kontakt med Moder Jord. Min känsla är att hennes ceremoni är ett offer till jorden, ett offer där hon lämnar bakom sig de gamla känslor hon så länge burit på. Hon talar inte med mig eftersom hon är så djupt koncentrerad på att inte spilla vattnet men jag känner hennes känsla och den är högtidlig. Denna ceremoni representerar ett avslut i hennes liv. Ett avslut som öppnar upp för det nya.

Pånyttfödelse

Hennes graviditet kan betyda att hon är gravid med en bebis. Min känsla är dock att den symboliserar hennes egen pånyttfödelse. Hon tackar Jorden och känner sig djupt hedrad, hedrad över att få göra denna övergång till en helt ny fas i hennes liv. Hon känner sig djupt hedrad över att ha fått den stora äran att gå igenom den transformation hon faktiskt gjort. Det är dock inte alltid hon känt sig hedrad under resans gång. Tvärtom har hon varit både arg och ledsen, förtvivlad och uppgiven. Men nu när hon är så nära dess slut känner hon hur stort det är det hon gått igenom.

Hon är stolt och stark, varm och kärleksfull och har samlat på sig massor av visdom under sin resa. Drottning i bägare vet att livet inte alltid är som det ser ut att vara. Hon vet att människor alltid gör så gott de kan utifrån de förutsättningar de har. Hon har lärt sig att inte döma andra människor och har öppnat sitt hjärta ett steg i taget. Denna ceremoni är det sista steget hon tar på denna resa. När den är klar kommer hon att sätta sig i djup meditation för att få ta emot en nedladdning av energi från sin själs familj. Denna energi kommer att rensa bort det sista innan hennes hjärta är helt öppet.

Veckans Tarot – Drottning i bägare – Ditt budskap

Jag skulle säga att du har kommit väldigt långt på din resa. Drottningen i bägare visar dig att du ska vara stolt över allt arbete du gjort för att komma dit där du är nu. Din resa, liksom hennes, är nu på väg att ta en ny riktning.
Gör som hon, gör en ceremoni och/eller sätt dig ner och meditera över vad som varit. Meditera över vart du befinner dig nu, och över vart du vill gå härnäst. Be din själsfamilj att komma till dig. De kan hjälpa dig att släppa det sista och sedan fylla dig med din sanna essens. Be om att få se klart och tydligt vilken riktning som är den allra bästa för dig från nu och framåt.

Transformativ trumceremoni

En idé! Jag fyller år under denna vecka och kände att det är ett bra tillfälle att lämna det gamla och öppna upp för det nya livet innan min födelsedag. Jag bestämde att jag ska göra en transformativ trumceremoni och kom på att jag kan ju ta med er i den också! Det är inte helt klart än hur det kommer gå till, det kan bli antingen på distans och du bara kopplar upp dig mot min trumma med dina intentioner eller så blir det i en privat grupp på Facebook.

Om du vill vara med, titta till höger längst upp på denna sida så ser du en rosa cirkel. Där kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. På måndag kommer det sedan ett nyhetsbrev för November månad och där står hur du ska göra för att vara med på min trumceremoni.

Med detta vill jag önska dig en fantastisk vecka!

Med värme
Annette

drottning i bägare

Creative You Online

Nästa Creative You Online Silver och Guld startar den 17 januari 2023. Du kan om du hellre vill gå själv utan kontakt med mig eller andra deltagare gå Creative You Online Brons. Den kan du starta när du vill.

Om du vill gå Silver eller Guld går det bra att boka din plats redan nu. Du får 25% rabatt om du bokar dig via sidan du kommer till när du klickar på länken nedan. Under kursen målar vi intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar. Vi lär oss enkla tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

drottning i bägare