Veckans Tarot – Drottning i bägare

10 december, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Drottning i bägare tillhör hovkorten och bägarsviten. Här talat vi alltså om känslor och vi ska se vad denna Drottning av vatten har att dela med sig av till oss.

Veckans Tarot  - Drottning i bägare

Jag har lite svårt att få kontakt med detta scenario. Det är som att det sitter en glasskiva emellan mig och drottningen så att jag varken kan känna energin eller höra om hon säger något. Jag blir visad att hon bär en krona på sitt huvud och att den representerar de känslor hon genom sitt inre arbete har förfinat så att de nu har en högre frekvens än innan. Kronan är gjord av stjärnstoft.

Katten börjar hoppa mot glasrutan som om den försöker väcka mig så att jag kan komma nära dem. Den är glad, uppspelt som ett barn. Jag hör hur det skrapar när den hoppar mot rutan. Sakta börjar jag höra ett brus, ett brus såsom det kan låta när man hör en fest på långt håll.

Glasväggen smälter ihop

Helt plötsligt smälter glasväggen ihop, blir till vatten som rinner iväg. Jag kan kliva in i scenen om jag vill men av någon anledning står jag kvar utanför, men nu hör jag i alla fall, så vi ska se om jag får någon information.

De visar mig hur den process drottningen har gått igenom, den som har gjort att hon nu har fått sin krona gjord av stjärnstoff, har pågått i över ett år. Jag blir påmind om att vi fick träffa henne för ett år sedan och hur hon då visade oss hur hon lämnade det gamla bakom sig. Hon visade oss då att hon när hon var klar skulle sätta sig ner för att ta emot en nedladdning av energi från sin själsfamilj. Jag trodde att det var något som skulle gå fort men det är tydligen först nu den nedladdningen är klar. Den representeras av hennes krona.

Ceremoni för att tacka

Drottningen har alltså kommit till slutet av en lång fas i hennes liv och nu går hon än en gång in i en ceremoni för att tacka för det hon fått i livet. Jag får ingen kontakt med henne utan det är konstigt nog det som innan var en glasvägg, som nu skickar mig informationen. Det är en kall, ren, högfrekvent energi. Den här kvinnan har verkligen gjort sitt arbete till punkt och pricka, hon har inte lämnat något kvar av det som inte längre passar in i hennes liv.

När hon nu lämnar över sin gåva till havet kommer hennes ljuskrona att tändas. Jag blir visad hur den har trådar ner i hennes hjärna och att det går som elektriska stötar genom hjärnan och upp till kronan. Det tar lite tid att få igång den, det här är energitrådar som funnits där sedan innan men inte använts på väldigt länge. Troligtvis var det många liv sedan.

Det verkar som att hennes krona kommer att lysa utifrån vilka tankar hon har. Om hon vill att den ska lysa upp hennes väg styr hon den genom att tänka på det hon vill åstadkomma och om hon vill vila i mörker styr hon den genom att låta tankarna vila. Detta är verkligen på en högre nivå än vad hon var på förra året. Det känns som att hon då var till största delen i sitt andra chakra och nu är hon till största delen i tredje ögat och kronchakrat. Transformation.

Veckans Tarot – Drottning i bägare – Ditt budskap

Om vi ska ta budskapet i kortet till oss så skulle jag vilja gratulera dig! Vilken resa du gjort! Detta är verkligen slutet på en fas som pågått väldigt länge. Jag får en bild av en ljuskrona likadan som drottningen har. Din sitter dock lite på sniskan som om du varit ute och firat och den hamnat lite på snedden. Du fixar till det genom att få ännu lite bättre ordning på dina tankar. Från och med nu kommer dina tankar att ha stor påverkan på ditt liv. Så är det eftersom du gjort jobbat med att rena din vibration och frigjort dig från gammalt skräp som saktat ner din energi.

Ge dig själv mycket vila

Jag skulle råda dig till att ta en tid nu där du ger dig själv mycket vila. Detta är en stor omställning i ditt energifält och kroppen behöver vila. Tänk på, och var uppmärksam på, vad du mår bra av nu. Det kan hända att det inte är samma som innan. Inget är rätt eller fel, du har nu kapaciteten att själv veta vad du ska äta, dricka, hur du ska motionera, vilka kläder du ska bära, vad du vill göra med din tid etc. Det kommer krävas en tid att landa helt rätt men när din krona verkligen sitter centrerad…. då du….

Fina julgåvor till specialpris för dig

Du kan köpa ett presentkort som gäller till allt jag erbjuder
så kan din vän välja själv vad han eller hon vill använda det till.
Du kan även köpa specifikt en Transformativ Healingsession
eller en Transformativ Visionsmålning som båda har potential
att göra förändring i ditt eller din väns liv.

Presentkort som gåva
till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% ????

Frigörande och Helande session –
en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Jag kan inte lova att din eller din väns målning kommer fram innan julafton
men jag skickar den så fort den är klar.

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Veckans Tarot  - Drottning i bägare
Exempel på transformativ visionsmålning

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette