Veckans Tarot – Domedagen

29 januari, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Domedagen tillhör den Stora Arkanan och traditionellt står det för ett uppvaknande. Ett uppvaknande som kan påminna lite om en jordbävning. Man brukar ibland säga att det är ärkeängeln Gabriel som blåser i sin trumpet för att vi ska vakna.

Veckans Tarot -Domedagen

Många upplever veckans Tarot – Domedagen som något negativt och i många lekar visar bilden på skrämmande bilder med zombieliknande människor. Men det betyder bara att man ”vaknar upp från ett dött tillstånd”. Gabriel blåser i sin trumpet så att man inte kan fortsätta sova.

I denna leken har Domedagen en helt annan energi. Här får vi se en kvinna dansande fram på en stig. Hon spelar på sin flöjt och hennes katt leker med en fjäril. Vi vet dock inte vad som kommer bakom kröken, det får vi inte se och hon visar mig att det kommer att hända något hon inte förutsatt.

Kvinnan dansar fram där på sin stig i lugnan ro och helt plötsligt ljuder Gabriels trumpet så högt att hennes lilla flöjt flyger ur hennes hand. Hon hoppar högt och snurrar runt för att se vad det var som hände. Hon ser ingenting utan lugnar sitt skenande hjärta, böjer sig ner för att plocka upp sin flöjt. När hon böjer sig ner visar hon mig hur någon sparkar henne i baken så att hon flyger framåt och faller pladask på magen. Hon försöker resa sig men det är som att denne någon med den stövelklädda foten har satt sin fot på hennes rygg så att hon inte kan komma upp. Det enda hon kan göra är att slappna av och försöka andas.

Foten på ryggen igen

Hennes muskler slappnar sakta av och hon känner hur hon glider in i en kombination av sömn och meditation. Hon flyter bort medan foten på hennes rygg sakta lyfts bort. Hon känner att den lyfts bort men kan inte resa sig. Det är ett ganska bekvämt tillstånd egentligen men hon vill ju fortsätta framåt på sin väg. Så fort den tanken kommer till henne känner hon foten på ryggen igen.

Hennes katt står bredvid och slickar henne i ansiktet. Som för att lugna henne och tala om att allt är ok. Hon vet inom sig att det är ok men hon har svårt att vara still. Till och med i detta avslappnande tillstånd mellan vaken och dröm vill hon studsa upp och dansa vidare. Vem sjutton är det som satt stöveln i hennes rygg?? Jag vet inte, jag får inget svar när jag frågar och när jag försöker titta vrider någon bort mitt ansikte så att jag måste titta åt andra hållet.

Jag vet inte vad det är som händer här egentligen men min känsla är att det är något stort på gång och att kvinnan efter detta kommer att få uppleva ett liv som hon inte upplevt innan. Gabriels trumpet ljuder sällan i onödan. Jag hör en röst som säger att de skiftar hennes energi och eftersom hon aldrig är stilla måste de ”knocka” henne för att kunna hjälpa henne. När hon hör deras svar börjar hon vrida på sig där under stöveln. Hon är så nyfiken och vill se vad de gör. Men hon kommer ingen vart och blir tvungen att ge upp igen.

Veckans Tarot – Domedagen – Ditt budskap

Jag skulle nog tolka detta som att det kommer att hända något i ditt liv som ger förändring. Känslan är positiv men lite otålig. Kanske behöver du göra som kvinnan i berättelsen inte gör…. slappna av och ha tålamod. Då slipper du nog stöveln i ryggen 😉

Känn efter vad du behöver, stanna upp och andas mellan varven och släpp kontrollen. Det som sker nu är inget du kan kontrollera så det är lika bra att hänga med i tillit. Min känsla är rakt igenom positiv så jag tror inte du har något att frukta. Känslan är nästan euforisk och jag förstår att hon är nyfiken och har svårt att ligga still och inte kunna göra något alls.
För vissa av er betyder detta att ni ska vila när ni blir trötta och för andra betyder det att ni ska agera på det ni vet är det rätta för just er att göra. Tillit och andas är nyckelorden.

Två nya spännande tjänster och en sista chans!

Klargörande session

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din alldeles egna unika berättelse

Jag fick så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig? En alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, jag skapade tjänsten och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ditt år 12 månader framåt.

Sista chansen att beställa en själsmålning till det gamla priset!

Din egna alldeles unika målning

En själsmålning – din själs vibration är en målning speciellt för dig. Den bär din själs vibration. Ingen annan har en likadan. Ingen annan kommer någonsin att ha en likadan. Den bär förutom din själsenergi, din själs vibration, dina önskemål om färger och eventuella motiv. Ofta startar en healingprocess när du har beställt din målning. Den processen fortsätter sedan under hela målningsprocessen.

Jag målar lager på lager ändå tills målningen visar mig att den är redo att förslutas med det slutgiltiga motivet. Ibland fortsätter processen även när du har din målning i handen. Detta är individuellt och beror på vad just du behöver.

Stöd i livet

Din själsmålning kommer att var ett stöd för dig i livet. Eftersom den bär din själsvibration kan du använda den för att hitta tillbaka till din stig om du råkat hamna vilse. Du kan använda din målning för att fylla på med din sanna själsessens när du känner dig tömd. Den skiftar energin i det rum den befinner sig i, den blir som en kraftplats för dig.

Klicka på knappen nedan om du vill läsa mer eller beställa din själsmålning. From 1:a Februari 2023 dubblas priset så passa på nu!

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette