Veckans Tarot – De älskande

14 maj, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – De älskande är ett av de mest populära korten i tarotleken och handlar ofta om den stora kärleken. Det kan även handla om stora val i livet så vi får se vad det handlar om i just detta fall.

Det första jag ser när jag tonar in på kortet är den lilla röda blomman nere till vänster. Jag tittar vidare och känner in vad kortet vill säga. Den känsla jag blir visad är en blandning av sorg och intensitet, iver, hänförelse. Min känsla är att detta är någon form av ceremoni där man lämnar bakom sig något som länge tyngt. Det är inte första gången man gör denna typen av ceremoni. Jag får känslan av att man under många år jobbat med att lyfta bort lager på lager av något. Detta något har kapslat in denna iver, glädje, lycka som känns under ytan i detta kort. Jag får intrycket av att man nu är helt och hållet redo att lyfta det sista lagret av denna tyngre energi.

Hänförelse och rädsla ligger väldigt nära varandra energimässigt och det är lätt att missta hänförelse för rädsla. Jag tror att personerna på bilden gjort det tidigare, men nu kan de skilja på dessa känslor. De är så inne i denna ceremoni att jag inte vill störa dem, kanske det var därför den röda blomman visade sig direkt när jag tonade in på kortet. Blomman har en väldigt fin energi, den är lugn, harmonisk och trygg. Den visar mig hur det finns fler röda blommor på marken och berättar för mig att det är kärleken som spirar. Den trygga, varma och tillgivna kärleken.

Det alkemiska bröllopet

Blomman berättar för mig att de båda personerna på bilden nu går vidare och lämnar bakom sig det som varit. De går nu in i en relation där de tillsammans kommer att ta vara på varandra och ge kärleken den näring den behöver för att växa. De är oerhört spända eftersom de ännu inte riktigt kan tro att det är sant att det gamla är över. Att de nu kommer att få uppleva lycka, trygghet och harmoni tillsammans med en person de verkligen älskar. För mig låter detta som det alkemiska bröllopet, en ceremoni som förenar motsatser. I och med det renar de bort allt det som inte hör hemma i kärlekens namn.

Veckans Tarot – De älskande – Ditt budskap

Jag skulle vilja säga att ditt budskap för denna veckan är att du ska ta för dig. Ta för dig och bestäm dig för vad du vill ha. Personerna på kortet har valt att förenas i kärlekens namn. Deras resa fram till detta beslut har inte varit enkelt. Det har funnits rädslor och gamla sorger som stått i vägen, men de gjorde jobbet som krävdes för att nu våga stå där hand i hand och välja kärleken. Gör det du med! Gör jobbet som krävs om du inte redan gjort det, och välj det ditt hjärta säger till dig att välja.

Kärleken för dig kan ju vara den romantiska kärleken som för de båda på kortet. Eller så kan det handla om kärleken till dig själv eller till något annat i livet. Välj det som ger kraft, kärlek och liv <3

Veckans nyheter – händelser

Äldre målningar till valfritt pris.
Vad valfritt pris innebär? Jo, det innebär att du om du är intresserad av någon av mina gamla målningar skickar mig ett mail där du skriver vad du känner att du vill och kan betala för den. Om jag tycker det är ett ok pris är målningen din.

Målning Akryl Kärlekspar

Detta erbjudande gäller inte målningarna från Journey through dimension och inte heller mina senaste målningar. Om du vill att jag skickar tavlan till dig tillkommer fraktkostnader.
De allra flesta av mina målningar finns här i Galleriet. Alla som finns med där finns dock inte tillgängliga för köp.

Skicka mig ett mail med ditt prisförslag så ser vi om din favorit vill bo hos dig 🙂

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg