Veckans Tarot – De Älskande

2 juli, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – De Älskande är ofta ett av favoritkorten i tarotleken. Många gånger talar kortet om den stora kärleken, det alkemiska bröllopet, motsatsers förening. Det kan även tala om att man har ett stort val att göra. Vi ska se vad det vill säga oss just denna vecka.

Det första jag ser när jag tonar in på bilden är röken som stiger upp från elden. Den visar mig att det som pågår är en andlig ceremoni. Det är inte bara människor inblandade utan detta är en själarnas förening i många dimensioner. Jag blir väldigt berörd när jag känner energin för detta är en ceremoni som innehåller en enormt stark kärlek på själsnivå.

När jag tonar in på människorna i bilden finns det även där en finstämd och vacker kärlek. Den kärleken är blandad med spänning, nervositet och glädje. Det känns som att de här två personerna har en väldigt fin relation till varandra. Deras energi känns ung och vibrerande och ändå så är detta något de längtat länge efter.

Många liv tillsammans

Undra vad det betyder? Är det att de är unga i den mänskliga kroppen men gamla själar? Eller är de äldre i sina kroppar men med ett ungt och rent sinne? Jag tror faktiskt att det kan vara båda delarna, beroende på vem som läser detta. Men det de berättar om för mig är att de levt många liv tillsammans. Både tillsammans och åtskilda av yttre makter eller genom att någon av dem valt bort den andre. De har en lång resa bakom sig och under många liv har de på något plan kämpat för att få vara tillsammans.

Det finns tidslinjer där de lever lyckliga tillsammans, tidslinjer i högre vibration än detta jordiska liv. Det finns även många liv tillbaka i tiden där de lidit svårt. Jag blir visad ett liv där de levde tillsammans men väldigt fattigt. I det livet var de inte lyckliga och inte heller snälla emot varandra. Nu har de renat sina karmiska band och där de nu står i denna förenande ceremoni är de redo på alla plan att bli ett. Eller? Det finns någon liten tvekan här och det är intressant för det känns som att det kommer från en av katterna. De båda katterna verkar även de ha levt många liv tillsammans och även de är del av denna ceremoni. Den ena av katterna bär fortfarande lite av den gamla karmiska energin och det var den jag kände av.

Katternas ansvar

Jag frågar katterna om de vill berätta något för mig men de skakar på sina huvuden. De är fullkomligt uppslukade av denna ceremoni. Katterna och människorna har ett gemensamt uppdrag i detta liv. De ska frigöra sig från all den gamla karmiska energin. Katten som fortfarande bär lite av den energin har det slutgiltiga ansvaret. Ansvaret för att en gång för alla sluta denna säck, slänga den på elden och låta de högre jagen ta hand om energin. Det är vad som pågår just nu. Människorna och den andra katten är klara, de har gjort sin del av uppdraget och nu väntar de alla på att det ska bli tid att slänga det allra sista på elden. Jag känner att jag inte ska stanna kvar hos dem, detta är en väldigt privat ceremoni och jag ska lämna dem nu.

Veckans Tarot – De Älskande – Ditt budskap

Så vad är då ditt budskap?
Jag tänker att du själv känner om du står inför ett stort val eller om du är på väg att ta en relation till nästa nivå. Oavsett vilket så är detta en viktig fas i ditt liv, i din själs livsresa. De val du gör nu kommer att ge ringar på vattnet långt framåt. Se till att göra det val som verkligen resonerar med ditt hjärta och din innersta sanning. Se till att fylla den karmiska säcken med allt som inte längre känns rätt och sant. Släng den sedan på elden och låt ditt högre jag ta hand om den. Det är tid för dig nu att välja livet och kärleken. Att välja för dig.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Min Youtube-kanal

Jag har skapat en ny kanal på Youtube. Den utvecklas hela tiden och om du vill kan du gå in och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag lägger bland annat varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Där finns och kommer att finnas videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg