Veckans Tarot – Åtta Stavar

9 juli, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Åtta stavar är ett aktivt kort. Här händer det grejer och det händer fort. Stavarna tillhör eldens element vilket i tarotsammanhang oftast talar om vart vi lägger vår energi, vår kraft, vår passion. Man kan jämföra stavarna med bensinen i en bil. Bilen är mynten och bensinen är elden. Utan varandra är de inget värda men tillsammans kan de gå långt.

Min känsla när jag tittar på bilden här att kvinnan kanske har tagit sig lite vatten över huvudet. Eller…. snarare ett gäng stavar över huvudet. Ska hon klara av att kontrollera dem och skicka iväg dem dit där de gör som bäst nytta? Kan hon fylla sin bil med bensin så den kan bära henne dit hon önskar?
Och den där katten hon bär på… hade det inte varit bättre om hon släppt den och istället använt båda sina händer till att få ordning på sina stavar?

Hon blänger på mig och tycker visst att jag är lite av en översittare. Det kan hon nog ha rätt i när jag tänker efter.

Orkanen slog stavarna ur hennes hand

Hon kunde ju inte veta att den där orkanen vi ser bakom henne skulle komma och slå alla stavarna ur hennes händer. Jag ber om ursäkt och frågar henne hur hon ska göra nu för att få balans igen? Hon tittar till lite snabbt på mig men har fokus på stavarna. Smart drag.
Men katten då? Den visar mig att den klappar sina tassar i takt för att hjälpa henne att hålla fokus på stavarna. Och vet du vad, det verkar som att jag misstolkat hela situationen för jag får se nu att det hon egentligen gör är att hon och katten tillsammans får stavarna att dansa en komplicerad dans. Denna dans skapar energier som i sin tur får stavarna att dansa ännu fortare. Är det kanske hon som skapar orkanen?

Detta är så spännande! Jag blir visad hur de två tillsammans har tagit sig igenom en storm. De har manövrerat stavarna på ett sätt som gjort att de skapat en tunnel genom stormen och nu har de kommit ut på andra sidan. Det de har kvar nu är att samla ihop stavarna och sedan använda den energin till att tanka bilen. När bilen är fulltankad är deras utmaning avklarad.
Jag får bilden av att de sitter i en nedcabbad bil och kör långsamt och fridfullt fram på en landsväg med stora ängar på sidorna. Där växer blommor, och kor går och betar. Kvinnans hatt har förvandlats till en schal som fladdrar mjukt och följsamt i vinden när de sakta kör framåt.

Veckans Tarot – Åtta Stavar – Ditt budskap

Så vad är då ditt budskap denna vecka? Jag skulle nog säga att du troligtvis tagit dig igenom en storm och kommit ut på andra sidan. Kanske lite luggsliten men med alla delar i behåll. Kvinnan och katten samlar ihop sin stavar och för dig tror jag att det betyder att du sätter dig ner och pustar ut, torkar bort dammet från stormen och tar nåt gott att dricka. Du vet att du har en sträcka framför dig men du vet också att nu är det värsta avklarat. Dina stavar har du med dig, jag ser dem ligga bredvid dig på marken. Du behöver bara samla ihop dem och rikta energin dit den ska. Tanka din bil och ut på vägen med dig! Ta det lugnt, andas och njut av din tillvaro.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Min Youtube-kanal

Jag har skapat en ny kanal på Youtube. Den utvecklas hela tiden och om du vill kan du gå in och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag lägger bland annat varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Där finns och kommer att finnas videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg