Veckans Tarot – Åtta mynt

6 augusti, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Åtta mynt representerar elementet Jord. Där vi tidigare pratat om Stavarna som bensinen i bilen så har vi här bilen i egen hög person. Har vi bensinen så är det bara att köra. Och i Åtta mynt har vi massor av bensin.

Det första jag blir uppmärksammad på är att kvinnan på bilden har hängt upp sin kvast ovanför dörren. Undra om den hänger där bara som prydnad, eller om hon förvarar den där medans hon jobbar…. eller har hon lagt kvasten på hyllan?

Tidigare har vi ju fått veta att hon väntar på en ny kvast och att den gamla inte är superbäst… hm, är detta ens samma kvinna? Nehej, det var det inte. Det här är hennes väninna och de har flugit tillsammans många gånger. Många äventyr har de upplevt på kvastryggen. Men den här kvinnan har hittat hem och numer flyger hon med kvasten bara ibland när lusten faller på. Annars hänger den i hennes butik ovanför dörren.

Mer än att bara flyga

Kvasten kan nämligen mer än att bara flyga. Där den hänger strör den välsignelser över alla som kommer in i hennes butik. Den vaktar så att bara rätt personer kommer in. Haha, den visar mig hur den gör om någon vill komma in i butiken som har ont i sinnet. Den lösgör sig från sin hållare, tar ett kvastdanssteg och tar fart. Med farten kickar den den illvilliga besökaren i baken så att hen hamnar på gatan med rumpan före. Andra gånger beter den sig som en katt som leker med en mus. Den dansar runt med besökaren en stund innan den sopar ut hen på gatan. Vilken kvast! Jag förstår att kvinnan gillar sin kvast. Med den ovanför sin dörr kan hon känna sig riktigt trygg.

Hittat hem

Och trygg känner hon sig. Hon har verkligen hittat hem, hon har hittat sin passion och älskar allt med sitt jobb. Hon hjälper människor att få det de önskar i livet. Vissa behöver läkas och andra behöver en kick i baken, men hon gör inte som kvasten utan hon ger dem en snäll kick i baken så att de kommer framåt på sin väg genom livet. Hon berättar för mig att det tog lång tid för henne att hitta rätt. Som sagt så har hon och hennes väninna varit ute på många äventyr. Hon visar mig hur det har vandrat några män genom hennes liv och att hon inte alltid visste sitt eget bästa. Men, hon har många historier att berätta för sina besökare. Och hon har en ödmjukhet som hon erövrat genom alla sina slag.

Kan många saker

Det är lätt för henne att ställa sig i en annan människas skor eftersom hon själv ofta upplevt liknande situationer. Hon är dock väldigt noga med att skilja på vad som är hennes och vad som är andras. Hon har lärt sig att alla har sina egna upplevelser och att det bästa hon kan göra är att lyssna och ställa frågor tills hon förstår vad var och en behöver.

På bilden ser vi hur hon blandar någon slags tinktur men denna kvinna kan göra många saker. Hon gör trolltrummor, hon målar tavlor, hon skapar smycken och hon kan till och med laga mat och sy kläder. Hon brukar säga som Pippi Långstrump. ”Det där har jag aldrig gjort, det kan jag säkert!” Hon har alltid varit sån och det har lett till att hon nu är så mångsidig. Hennes kunder älskar henne. Ibland kommer de in i hennes butik och handlar bara för att de vill prata med henne.

Veckans Tarot – Åtta Mynt – Ditt budskap

Jag frågade kvinnan vad hon vill ge för budskap till dig denna vecka. Hon svarade mig att det viktigaste du kan göra är att hela tiden följa ditt hjärta. Våga vinn! Hon vill att du ska känna efter ända längst in i hjärteroten vad det är du innerst inne vill göra med ditt liv. Vad får ditt hjärta att sjunga? Du står inför en ny väg, en ny möjlighet eller kanske handlar det bara om att köpa något nytt till dig själv.

Oavsett vad det handlar om vill hon att du gör det från hjärtat. Gör inget, eller köp inget, som bara klingar lite tyst där inne. Vänta tills alla klockor sjunger i en harmonisk melodi. När du hör den melodin, kör med gasen i botten och titta aldrig tillbaka!

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

????‍???? Måla med mig i Ystad ????‍????

Vi utforskar under några dagar vårt inre landskap, med kreativa meditationer och fri målning som verktyg. Vi frigör det inom oss som står i vägen för att vår kreativitet ska flöda fritt. Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Utifrån det kan vi, om vi vill, skapa en bild som inspirerar oss att fortsätta fylla våra liv med det vi vill ha och önskar. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Läs mer HÄR

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Specialpris på frigörande och helande session
Sista veckan till Specialpris!
Boka din tid nu!

Frigörande och helande session är en session som hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar. Du och jag för ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Jag och våra hjälpare renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft och hjälper dig att hitta in till din innersta sanning.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Rabattkod: Helande23

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette