Veckans Tarot – Åtta Bägare

25 juni, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Åtta bägare handlar om att vi nu är redo att gå vidare. Vi väljer att lämna bakom oss det som emotionellt tynger oss, det som inte längre resonerar med de vi är och vill vara.

Vi ser på bilden en kvinna som bär på ett knyte och en kvast. Hon är rak i ryggen och lämnar bakom sig åtta bägare. Vid sin sida har hon en katt som även den ser beslutsam ut. Min känsla är att kvinnan har tagit ett beslut. Ett beslut som är oåterkalleligt. Hon har gjort upp med det i hennes förflutna som hållit henne fången emotionellt. Där hon innan sett hur bägarna har glimmat, och för den sakens skull haft svårt att släppa taget om dem, ser hon nu hur de är tomma på innehåll. Bägarna har helt enkelt inte längre något som lockar henne.

Det är över.

Diskat bägarna

Hon har gjort ett gediget arbete och synat varje bägare i varje liten millimeter. Hon har diskat dem och slängt alla rester. Nu när hon vänder ryggen till och går åt ett annat håll finns det inte längre något som lockar, det finns inga känslor kvar och det hon vill ha med sig in i framtiden har hon i sitt lilla knyte. Jag frågar henne om hon vill berätta vad bägarna innehållit men hon bara rycker på axlarna som att det är oviktigt. Det känns nästan som att hon inte ens kommer ihåg vad de innehållit.

Hon vet inte säkert ännu vart hon ska ta vägen. Det förflutna är hon klar med men hon vet inte än vad framtiden har i sitt sköte. Hon säger till mig att hon ska ta sig bort till bergen som vi ser där långt borta. Där ska hon sätta sig ner med sin katt och sitt knyte. Jag får se knytet i genomskärning och det ser ut som att hon där bär elementens verktyg, stavarna, mynten, bägarna och svärden. Hon har alltså allt hon behöver i sitt lilla knyte.

Tvekan

Jag känner en tvekan hos henne som gör att hon står kvar där hon står istället för att ta det första steget bort från bägarna och mot bergen. Vad är det som gör att hon inte tar detta första steg?
Hon visar mig hur hon känner en tvekan, att hon ena sekunden känner sig redo och i andra är det som att hon fastnar igen där hon står. Jag ser en mörk energi som är knuten till hennes rygg. Är det gamla energier som ännu inte lämnat henne? Ja, hon nickar. Hon vill så gärna gå nu direkt men det gamla har ännu inte släppt taget helt och hållet om hennes undermedvetna så hon behöver vänta ännu en kort stund innan hon kan ta sitt första steg.

Hon fylls av livgivande energi

Jag ser när vi pratar om detta hur den nya ljusa, livgivande energin fyller upp henne. Den gamla mörka energin lämnar henne men det finns ett metalliskt nät inom henne som är en symbolisk bild av ett tankesätt eller beteendesätt hon fortfarande har kvar, ett mönster som hör hemma i den gamla energin. Hon kommer att ha detta mönster med sig även framåt, men behöver bli medveten om det så att hon inte lyder under det. Det kommer att lösas upp så småningom, troligen när hon är framme vid berget och kan sätta sig ner i lugn och ro för att känna efter vart hon nu ska ta vägen. Fram tills dess behöver hon vara uppmärksam så att hon verkligen väljer väg från hjärtat och inte från det invanda mönstret.

Nu skakar hon på sig och det som hindrat henne från att ta sitt första steg ramlar av. Hon vänder sig mot mig, ler och hoppar upp på sin kvast. Hon står med båda fötterna i marken och gasar med ena handen, vinkar med andra handen och iväg hon far.

Veckans Tarot – Åtta bägare – Ditt budskap

Jag skulle säga att ditt budskap är att det är dags nu att lämna det gamla bakom dig. Det är dags att göra som kvinnan på bilden, hoppa upp på din kvast och flyga in i soluppgången. Du är klar med det gamla och behöver inte längre bearbeta och sortera bland dina emotioner. Bägarna är diskade och du kan lämna dem där de står.

Det finns någon av er som glömt att diska en av bägarna. Om du känner att det är du, gå då tillbaka till dem och diska ur det sista, hoppa sen upp på kvasten och flyg vidare i livet.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Rabattkod skrivs in i kassan vid betalning: Helande23

Nu 350kr!

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg