Veckans Tarot – 9 bägare

2 oktober, 2022 0 av annette

9 bägare talar ofta om att man är rätt nöjd där man befinner sig. Ibland är man för nöjd och riskerar att stagnera om man stannar där man är för länge. Så är det inte denna vecka. Det är inte vad jag blir visad av kvinnan på kortet.

Jag blir visad hur kvinnan på kortet verkligen sitter och njuter. Jag känner hur solen värmer hennes ansikte. Samtidigt som hon funderar över vad Kung i Stavar sa förra veckan visar hon hur solen liksom smälter bort allt motstånd hon burit på. Hennes inre fylls med en härlig energi, en energi fylld av glädje och frid. När hennes motstånd smälter bort finns mer utrymme för den hon innerst inne är och det är exakt det som händer. Hon känns lite konfunderad samtidigt som hon njuter. Jag får intrycket av att hon aldrig innan känt den energin hon bär inom sig.

Hon har gått en lång väg och hon har varit med om mycket i sitt liv. Det är hennes upplevelser och erfarenheter som har skapat hennes syn på sig själv, omgivningen och livet. Det är också det som nu smälter bort i solens strålar. Det hon trodde var hela hon var bara en liten del och nu får hon kontakt med så mycket mer.

Vi ser sandslottet bakom henne där hon placerat alla bägare hon vunnit och förtjänat genom sitt liv. Hon har dem bakom sin rygg och där kommer de att vara även när hon går framåt mot nya äventyr. De blir en del av henne men de kommer inte längre att kontrollera henne utan i stället vara hennes stöd.

Veckans Tarot – 9 bägare – Ditt budskap

Det verkar som att du lyssnat på Kung i stavar och verkligen har tagit till dig hans ord. Budskapet till dig denna vecka är att ta det lugnt, njuta av solen vare sig den är synlig på himlen eller om den bor inom dig. Njut, släpp taget och låt dina spänningar och föreställningar lösas upp. Du är redo nu att ta emot det nya. Det gamla behöver bara få släppa helt och hållet. Det är en process som pågår och utifrån vad jag kan se så går det snabbt och smidigt.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

9 bägare

Creative You Online

Creative You Online startar den 25 Oktober. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

9 bägare