Veckans Tarot – 4 bägare

16 oktober, 2022 0 av annette

4 bägare. Ja du, det är inte lätt när saker och ting inte går som man har tänkt sig. Vi ser mannen på kortet, hur han sitter liksom instängd i sina egna tankar. Han ser ledsen, uppgiven ut och ser inte pojken som kommer med en ny bägare till honom.

Känslan jag får när jag tittar på honom är att han har ”sålt smöret och tappat pengarna”. Nu vet han inte hur han ska komma vidare, hur ska han kunna köpa mat till sina barn när han varit så slarvig och tappat alla pengarna. Han slår och slår på sig själv och för varje slag sjunker han ihop än mer.

Pojken, vilken känns som hans son, står där och vet inte riktigt hur han ska nå fram till sin pappa. Jag hör honom viska ”Pappa, det gjorde ingenting. Vi är inte arga på dig, vi är bara ledsna för att du är så ledsen. Det gör inget. Kom tillbaka till oss. Vi vill ha dig där.”

Undra om mannen tycker att han har gjort något så hemskt att han inte är värd att få vara med sina barn. Han säger ingenting till mig, men jag känner hans tyngd och hur uppgiven han är. Det är som att han inte ens orkar öppna munnen för att försöka säga något. Han ser inte ens sin son.

Veckans Tarot – 4 bägare – Ditt budskap

Tänk på kvinnan från förra veckan, hon med den torra humorn som tyckte du skulle ta det lite lugnt. Kan det vara så att pojken på bilden kommer med en bägare fylld av hennes brygd? Men att hans pappa inte ser den eftersom han har fastnat helt i sina tankar om att inget blev som det skulle. Om du känner igen dig i det, gå tillbaka till förra veckans kort och lyssna på kvinnan. Allt kommer att ordna sig.

Det kanske inte blir exakt som du tänkt dig, eller när du önskar, men det kommer att bli bra. Pojken kommer med en ny bägare fylld av det nya du längtar efter. Du måste bara höja blicken och vidga dina vyer lite grann. Res dig från bordet och gå en promenad. Det rensar tankarna. Eller sätt dig ner och bara var med dig själv och din kropp. Tillåt dig att känna det som känns och res dig sedan upp och skaka din kropp.

Jag får en känsla av att det skulle vara bra om du checkar av din inre man och din inre kvinna. Kanske är mannen på bilden din inre man. Om så är fallet kan du göra en healing som hjälper honom att vakna upp och se att han är på väg in i något helt nytt och inte behöver hålla fast det som varit.

Hör av dig till mig om du behöver hjälp så tittar vi på vad det handlar om. Antingen på Tarotguiderna enligt schema eller genom att boka en mer djupgående session här.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

fyra bägare

Creative You Online

Creative You Online startar den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

fyra bägare