Två stavar – Veckans Tarot

25 februari, 2024 0 av annette

Två stavar – Veckans Tarot är ju liksom förra veckans sex i stavar en representant för eldelementet. Här är vi precis i början av stavsviten och Två Stavar betyder ofta att man behöver göra ett val. Vi ska se vad vi får för budskap idag.

Två stavar - Veckans Tarot

Det allra första som pockar på min uppmärksamhet är faktiskt katten. Den tittar med en drömmande blick på klotet som mannen håller i sin hand. Kan det vara så att den är sugen på att ge sig iväg för att utforska världen?

Sedan faller min blick på den andra katten, en svart katt som jag inte ens såg från början. Den försöker leka med en ödla som klättrar på väggen och min känsla är att den är rätt uttråkad. Faktiskt känns det som att den inte är jättesnäll utan försöker putta ner ödlan från väggen. Ödlan är inte så intresserad av att leka med den katten utan håller sig undan och är istället på väg upp till katten med de drömmande ögonen.

Eller, den visar mig hur den tar en omväg för att undvika den svarta katten men den är inte på väg mot den röda katten. Den är på väg in i hålet vi ser i muren. Den riktar in sig mot det vänstra hörnet och när den kommer upp kommer den snabbt att kila undan och gömma sig. Den visar mig att den är gammal och jag tror faktiskt att den gjort sitt. Det är dags för den nu att gå till sin sista vila. Då förstår man ju verkligen att den inte vill leka med den elaka svarta katten som försöker peta till den så att den ska falla…

Vad har ödlan för budskap?

Jag tror vi behöver titta lite på vad ödlan har att säga oss. Generellt så står ödlan för att vänta in och agera när möjligheten dyker upp. Kan det vara så att den gjort sitt jobb och hållit oss väntande? Att det nu är rätt tid att faktiskt fånga möjligheterna som dyker upp? Den nickar intensivt samtidigt som den visar mig att den är så trött nu att den nästan inte orkar klättra upp för muren. Den berättar för mig att den vill att du följer ditt hjärta. Att du släpper taget om allt det som inte längre känns livgivande i ditt liv. Lita på dig själv och din intuition. Ödlan vet att allt kommer precis när det ska och som det ska när vi följer våra hjärtan. När vi följer vår själs stig. Ibland är det tid för vila och ibland för att agera.

Undra varför den svarta katten är så elak? Hmm… när jag tonar in på den visar den mig att den är väldigt gammal och väldigt trött. Den vill helt enkelt inte att ödlan ska komma fram eftersom den vill att allt ska vara som det alltid varit. Den röda katten är inte heller purung men den är yngre och har mer energi och längtar efter äventyr. Min känsla är att den röda katten är en hona och den svarta är en hane. Alltså det feminina och det maskulina… Kan det vara så att den maskulina energin är redo för en transformation?

Allt hänger på ödlan

Mannen på bilden stirrar intensivt på sitt klot som om han tror att det kommer att öppna upp sig och visa honom världen. Det känns som att han egentligen vet vad han vill men inte vet riktigt hur han ska komma dit och därför blir låst. När jag skriver det blir jag visad hur allt faktiskt hänger på att ödlan kommer fram ordentligt. När den kommer fram, då kommer scenariot ändras och bilden som innan visat sig som en stillbild kommer att komma till liv.

Jag blir visad hur den röda katten då hoppar ner från muren och börjar leka bakom mannen. Den svarta katten har försvunnit och jag tror faktist att den och ödlan båda gick över regnbågsbron eftersom det var deras tid. Båda hade gjort sitt jobb. Nu är det tid för den röda katten att ta befälet och jag tror att det kommer att leda till något helt annan. Vi får se framöver vad detta kommer leda till.

Två stavar – Veckans tarot – Ditt budskap

Det verkar som att du står i någon typ av valsituation. Jag får känslan av att du stått i den ett tag, vägt fram och tillbaka men inte riktigt kunnat se klart åt vilket håll du ska gå. Det har ju berott på att ödlan inte kommit i mål än, att det helt enkelt inte har varit rätt tid att göra valet. Jag får en känsla av att det är ett stort val och att du behövt den tid som varit för att allt ska falla på plats. För att göra dig redo.

Nu är du redo och det är dags att göra ditt val. Vi ser hur både ödlan och den svarta katten är redo att gå över regnbågsbron och jag tolkar det som att det är en gammal aspekt av dig som är redo att släppa taget och transformeras. Jag får bilden av ett stålbad, jag har för mig att du fått ett sådant innan, men nu verkar det vara dags igen.
Den svarta katten verkar representera den maskulina energin så det som är på väg att transformeras för dig är det som för dig framåt i livet. Den röda katten, det feminina är redan klart, redo att börja leva livet utifrån den nya energin. Jag tolkar det som att ditt inre är redo och ditt yttre behöver en uppgradering. Tänk nya banor, var öppen för vägar du innan inte sett. Väj inte för det som ligger en bit utanför din comfortzone. Välj det som resonerar med ditt hjärta. Och agera.

Transformativ visionsmålning unik för dig!

”Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen.

För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet.”

PSSST! SKRIV IN VISION2024 I KASSAN
SÅ FÅR DU EN FIN RABATT!

Gäller tom skottdagen 29 feb 2024

Den transformativa visionsmålningen är något annat än mina andra målningar. Normalt kanaliserar jag mina målningar och det är målningarna som bestämmer vad de ska bli. Det är en transformativ process i alla mina målningar men i den Transformativa visionsmålningen går jag in med intentionen att transformera något specifikt.

Din energi och Ditt högre jag

När jag gör en transformativ visionsmålning till dig kopplar jag upp mig på din energi och ditt högre jag. Du kommer att få ge mig tre ord och några färger som representerar den energi du vill ha i ditt liv. Utifrån det så målar jag sedan din unika transformativa visionsmålning. Målningarna brukar utseendemässigt bli olika varianter av den jag visar här på bilden. Energin i målningen är unik för varje person.

Den på bilden är min egen transformativa visionsmålning och jag kan lova dig att den har satt igång processer i mig och mitt liv. Vilka processer kan jag inte tala om för de är mina personliga och om jag sprider dem utanför mig tappar de kraft.

Om du vill ha en transformativ visionsmålning specifikt för dig går det bra att beställa den i min WEBSHOP. Den är målad i akvarell och akryl på ett lite tjockare multimediapapper i A5-format. Den skickas till dig i ett kuvert hem till din brevlåda.

Med värme

Annette

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette