Tio Mynt – Veckans tarot

12 maj, 2024 0 av annette

Tio Mynt – Veckans Tarot tillhör myntfamiljen som representerar jordelementet och är det sista kortet i sviten innan hovkorten. Vi ska se vad dessa mynt har att säga oss idag.

Det första mina ögon faller på är myntet som ser ut att sitta fastkilat i toppen av det beiga tornet. Undra vad det står för? Hm…

Sen går blicken ner till myntet under och jag blir visad hur det myntet sitter fast i en skena och kan dras uppåt och neråt. Det här var en ovanlig början på en tolkning.

Nu visar de hur det undre myntet lossnar och hoppar upp på det övre myntet och liksom kickar till det så att det vickas lite.

Blicken går vidare till de andra mynten som sitter fast på huset och känslan är att även de gömmer något bakom sig.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Det är lite som att man satt mynten för fönstren så att ingen ska kunna se in och se vad som faktiskt händer inne i huset. Det här är väldigt intressant, jag förstår ungefär ingenting. Det är som att alla mynten har olika uppgifter. De på huset är till för att gömma eller skydda något och när jag tittar på de mynt som är i vardera hörnet av kortet har de en helt annan energi. Här får jag mer känslan av att de är redo att plockas. Sammantaget får jag känslan av att något gammalt är på väg att öppnas upp för att förnyas.

Familjen på kortet ger mig ingen information alls, de är som frusna i ett ögonblick. Ärligt talat får jag känslan av att alla mynten behöver slitas bort, smältas samman och utifrån det förvandlas till ett enda mynt. Ess i Mynt. Ess i Mynt visar oss att något nytt är på intågande så jag tolkar detta som att vi helt enkelt ska samla ihop allt från det som varit. Inte slänga det utan smälta samman det till något nytt. Ungefär som att man tar ett gäng gamla kläder, klipper dem till lappar och syr ett lapptäcke av dem. Det är lite den känslan men ändå inte helt och hållet. Jag får inte riktigt tag på vad det egentligen ärm kortet vill säga oss.

Ok, nu får jag se en bild av hur det ser ut inne i huset. Det är väldigt dammigt. Väldigt dammigt. Det ser ut som att igen har bott där på väldigt länge och jag blir visad en stol och hör ordet rokoko. Jag googlar lite och ser att rokoko ofta fanns på de kungliga slotten. Vår familj ser ju ut som en kungafamilj men jag tycker nog att de ser lite slitna ut. Kan det vara så att de under en längre tid varit utestängda från sitt slott? Jag tror faktiskt att det är så och jag får en känsla av att detta inte bara handlar om de personer vi ser på bilden. Det verkar som att det handlar om generationer tillbaks.

Min känsla för denna familj är att de är trötta men lyckliga. Det finns massor med kärlek emellan dem. Och jag tror att de är väldigt nära att få flytta hem igen till sitt slott. Slottet måste bara städas först och renoveras så att de kan leva det liv som passar dem. De varken vill eller ska leva i den gamla energin som nu råder i slottet.
Vilken spännande vändning detta tog! Vad glad jag blir att de äntligen får flytta hem igen. Lite nyfiken blir jag på varför de inte fått bo i slottet och på vad som hänt medans de har varit borta. Men vi får nog stanna här och nöja oss med att de får komma hem igen. Kanske berättar de längre fram om vad som hänt men för nu får vi nöja oss med att de verkar vara på väg hem igen.

Tio Mynt – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja, lite märkligt vara det i början men jag skulle säga att ditt budskap är att nu är du snart hemma. Kanske är det rent konkret att du varit på resa och återvänder hem igen, eller också har du varit på en inre resa och är nu alldeles strax i mål. Huset behöver ju städas och fräschas upp så det är inte riktigt än men så nära.

Kanske du skulle fundera på att göra lite Feng Shui i ditt hem? Kanske möblera om? Eller så göra en riktig storstädning där du städar bort allt damm och alla gamla prylar som inte längre passar dig. Du har ingen brådska, låt det ta den tid det tar. Du har gjort din resa, i alla fall i detta tema. Sen kanske du vill börja en ny resa men innan dess ska ditt slott bli hemma.

Erbjudanden och vad som händer i veckan

Mycket händer nu energimässigt och det är viktigt
att vi står stadigt i vår egen kraft, i vår egen sanning. 

Jag har själv gjort en lång och kraftfull resa och vill gärna
finnas där på det sätt jag kan för andra.
Framförallt jobbar jag med transformativa sessioner
och kurser i intuitivt måleri och personlig utveckling.
Du är hjärtligt välkommen att boka en tid med mig.

Kurserna kommer igen till hösten.
Kanske att det blir möjlighet till en kurs IRL i sommar.
Det får du i så fall veta mer om om du anmäler dig till mitt
nyhetsbrev.

Du kan läsa om den transformativa sessionen nedan
och resten av mitt utbud hittar du 
under shopen på https://annettehagman.com.

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette