The Feminine Rising

21 april, 2022 0 av annette

The Feminine Rising är en målning som ingår i serien A Journey through Dimensions. Serien handlar om människans resa på jorden, om hens utveckling och uppstigning till en högre dimension. I skrivande stund har sex målningar fötts i serien och The Feminine Rising är den fjärde i raden. The Feminine Rising visar den feminina energins resa genom tiderna och även syftet med all smärta som kvinnor fått genomleva.

The Feminine Rising

The Feminine Rising är 60 cm bred och 80 cm hög och bor i en silverfärgad svävarram.
Det finns många bilder i henne och jag ska ta upp några av de jag själv ser och har målat fram. Du ser det som är för dig att se och det kanske är något helt annat än vad jag ser. Så fungerar healingtavlor.

Jag såg en kvinna som är gravid och ett barn med krulligt hår som håller i en trumma. Jag såg även en tiger och en elefant. Det var vad jag målade fram. Senare har jag sett mycket annat som framträtt av sig självt. En av de sakerna är mästaren jag beskriver lite längre ner i texten. Hans näsa är elefantens snabel. Tyvärr syns han inte så bra på denna bild, man behöver kanske se originalet för att se honom. The Feminine Rising finns att köpa som konsttryck HÄR.

Vill du följa mina målningar kan du gå in och följa min sida på Facebook. Där visar jag till och från hur processerna går och där kan du se hur The Feminine Rising såg ut innan energiskiftet..

Målningens själ kom ut ur tavlan

När The Feminine Rising var klar hängde jag upp den i mitt sovrum. Den natten när jag skulle sova fick jag en fantastisk healing. Målningens själ kom ut ur tavlan och fyllde hela min varelse med den rena feminina kraften av läkning och ren villkorslös kärlek. Jag visste innan att målningarna i A Journey through Dimensions var helande och transformerande men detta var första gången jag kände den rena healingen från någon av dem. Tidigare har jag känt energin och fått budskap från dem men aldrig en ren healing.

I alla tavlor i denna serie har det efterhand trätt fram figurer som jag inte sett innan. I denna har ett manligt ansikte trätt fram, ett ansikte med kraftiga ögonbryn och lång rak näsa. Mannen har även ett långt skägg. Jag kände igen honom som en mästare men visste inte vem han var. I morse när jag låg och gav mig själv healing kom namnet Kuthumi upp och jag googlade för att se hur han såg ut. På första bilden jag fick upp hade han en lång rak näsa precis som på målningen. Kanske är det han som är med i tavlan men det känns inte helt hundra procent sant. Jag tror att det är en annan man, kanske en guru. Det lär visa sig vem han är.

Kuthumi – sorg öppnar hjärtan

När jag läste om Kuthumi hittade jag en text där det bland annat stod att sorg öppnar våra hjärtan. Sorg har varit ett stort ämne i mitt liv den senaste tiden. Inte min egen sorg men i min omgivning. Jag pratade senast här om dagen med min 92-åriga mamma om vad meningen är med allt hemskt som händer. Hon tycker att livet är orättvist och säger ofta att hon inte förstår vad det är för mening. Jag berättade för henne om hur olika händelser som till exempel 9/11, tsunamin, Aviicis död etc. öppnar många hjärtan eftersom så många berörs. När många hjärtan samtidigt öppnas sker en läkning av hela vårt kollektiva medvetande och vi kan ta ett steg upp i frekvens mot en högre dimension.

The Feminine Risings historia

Jag började måla The Feminine Rising eftersom en av de första målningarna i serien A Journey Through Dimensions, Coming Home, hade flyttat till sin människa. Jag saknade den väldigt mycket och tänkte att jag kunde måla en till liknande. Ack vad jag bedrog mig. Som vanligt så är det inte jag som bestämmer vad som ska målas fram i dessa målningar, de målar fram sig själva med mig som verktyg.

I denna målning började det visa sig kvinnor och barn, kvinnor och barn som lidit svårt. En kvinna visade sig utan ben, en annan visade sig utan armar. En mor och hennes baby visade sig där mamman inte hade någon mun och bara ett öga, vilket var igenmurat. Bebisen såg också ut att ha varit igenom mycket smärta. Målningen hade berg med vassa toppar och den visade även två personer som symboliserade pedofili. Väldigt många olika scenarion där det feminina, det rena och oskyldiga har blivit utsatt för lidande visade sig i målningen och jag tyckte inte om att ha den i mitt hem. Det var smärtsamt.

Vaknade till liv

Jag ville måla om den men något sade ifrån och den fick hänga framme ganska länge, flera månader. Till slut bestämde jag mig för att nu får det vara nog, jag tog ner målningen och började måla om den. Då vaknade den till liv och det tog inte lång tid förrän den hade skiftat sin energi helt och hållet. Den skiftade från att vara ren och skär smärta till att bli ren och skär kärlek. Nu när den är klar finns inget kvar av den smärtsamma energin. Den smärtsamma energin har läkt och i och med det så har även det kollektiva läkt det som målningen läkt. Tavlorna i denna serie är kanaliserade healing och transformationstavlor och innehåller koder. Koderna sätter igång en process av läkning och transformation när jag kanaliserar ner dem. Ofta används min kropp till att frigöra koderna. När den processen sedan är färdig ska målningen flytta hem till sin människa. Denna människa kommer att få del av koderna och därmed få tillgång till en energi som inspirerar dem till det de är här för att göra. Vi får se vem The Feminine Rising hör hemma hos 😀

Med detta vill jag önska dig en fin dag!

Med värme
Annette