Stjärnan – Veckans Tarot

19 maj, 2024 0 av annette

Stjärnan – Veckans Tarot tillhör Stora Arkanan vilken handlar om vår själs resa. När korten från Stora Arkanan kommer upp har det som sker ofta en större betydelse i våra liv. Ofta handlar det om vår inre resa men som vi vet så speglar den sig ofta i vårt yttre liv.

Det första jag lägger märke till i denna bild är de vågor av rosa, blått och grönt som går från hennes händer. Tre uppåt och tre nedåt. Orden som kommer till mig är ”så i himlen så och på jorden”. Den frasen brukar oftast höra hemma hos Magikern men jag ser hur den faktiskt passar även hemma hos Stjärnan.

Stjärnan visar oss ofta hur vi kan vara oss själva, hur vi kan våga vara ”nakna inför gud”, det vill säga klä av oss alla masker och visa vårt sanna jag. ”Så i himlen så och på jorden”

Här på jorden bär vi ju ofta olika masker eller roller för att passa in i olika sammanhang.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Vi släpper maskerna och rollerna

När vi är i vår sanna essens behöver vi inte maskerna eller rollerna, vi vet vilka vi är och är trygga i det. Kvinnan på bilden står i vatten och visar oss hur vi tar ner det gudomliga och fyller upp vårt vatten med den energin. Vatten står ju som vi vet för känslor och det betyder att detta kort idag handlar om att vi renar våra känslor och fyller upp med den gudomliga kraften. Den gudomliga kraften är ett uttryck för vår sanna essens och har inget med religion att göra. Jag brukar inte använda det uttrycket så ofta men nu är det det som vill komma igenom.

Kanske kommer det uttrycket igenom eftersom Stjärnan vill visa oss att vi nu stiger upp i en högre frekvens och att livet från nu och framåt kommer att te sig annorlunda än innan. Det är min känsla. Vi ska se om jag kan få fram någon mer information från henne.

Katten är sur och grinig

Min uppmärksamhet går till katten och den är inte alls i samma härliga energi som kvinnan. Den är sur och grinig, tittar på fisken i vattnet med en nedlåtande min. Känslan är ungefär… Vem tror du att du är att simma runt där i vattnet som om inget har hänt? Undra varför katten är så sur? Jag ska försöka se om den vill berätta.

Om den vill berätta! Orden bara flödar ut ur den och jag kan inte urskilja orden för de är sammanklistrade som en gröt.
Kan du snälla prata lite tydligare? Jag får en blick som skulle kunna skära i sten men den saktar i alla fall ner lite. Det visar sig att katten är både ledsen och arg, faktiskt känns det som att den är förtvivlad. Men varför? Jamen hon lyssnar ju inte på mig! Hon bara står där och tar ner den där vackra fina energin men hon låter mig få ha kvar allt det där gamla som gör ont och känns jobbigt.

Katten i knät

Hm, det verkar som att katten får bära alla de gamla känslor som ska transformeras för att frekvensen ska kunna höjas… Kan vi göra något för att hjälpa den? Kvinnan kan inget göra, hon känns nästan som en staty som har en kanal igenom sig där den nya energin flödar igenom. Hon kan inte röra sig och definitivt inte ta upp katten i sitt knä för att trösta den.
Jag sätter mig ner på huk och frågar om katten vill komma till mig. Den tittar på mig med en förvånad blick men sen reser den sig och kommer mot mig med försiktiga steg.

Den nosar lite på mig och hoppar sedan upp i mitt knä. Jag klappar den och smeker dess rygg. Katten börjar kurra och lägger sig tillrätta i mitt knä och somnar. Det här var ju en annorlunda vändning. Vad ska jag göra nu? Jag får väl sitta kvar tills den vaknat?

Katten glad igen

Asså… När jag säger att jag väl får sitta kvar tills den vaknat så ser jag att den öppnar sitt ena öga och där ser jag en blick som säger ungefär…. hehe där fick jag henne….
Vad är detta för katt?? Nu hoppar den upp ur mitt knä, hoppar ner på marken och springer till Stjärnan och smeker sig runt hennes ben. Nu är den pigg och glad igen.

Jag känner mig lite snopen men det känns fint att katten är glad igen. Den tittar på mig och skickar en telepatisk tanke och tackar för att den fick vila en stund i mitt knä. Den behövde bli hållen av någon för att där kunna släppa taget om den tunga energin den tagit på sig för att transformera. Jag får en så fin känsla för denna veckas energi. Det spritter i min kropp och jag tror vi kommer att få vara med om något riktigt fint.

Stjärnan – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja, som sagt så känns det som att det är en fin energi denna vecka och jag tror att du är redo nu för att inkorporera en högre energi. Att bli ännu mer av det du egentligen är. Jag tror att du gjort ett fint arbete med dig själv och att du nu kommer att få ta emot någon form av uppgradering.

Kom ihåg att ta upp katten i ditt knä så att den får läka och släppa taget om det som håller dig tillbaka, det som tillhör ditt gamla liv.

Erbjudanden och vad som händer i veckan

Mycket händer nu energimässigt och det är viktigt
att vi står stadigt i vår egen kraft, i vår egen sanning. 

Jag har själv gjort en lång och kraftfull resa och vill gärna
finnas där på det sätt jag kan för andra.
Framförallt jobbar jag med transformativa sessioner
och kurser i intuitivt måleri och personlig utveckling.
Du är hjärtligt välkommen att boka en tid med mig.

Kurserna kommer igen till hösten.
Kanske att det blir möjlighet till en kurs IRL i sommar.
Det får du i så fall veta mer om om du anmäler dig till mitt
nyhetsbrev.

Du kan läsa om den transformativa sessionen nedan
och resten av mitt utbud hittar du 
under shopen på https://annettehagman.com.

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Under sessionen guidar jag dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette