Solen – Veckans Tarot

17 mars, 2024 0 av annette

Solen – Veckans Tarot tillhör Stora Arkanan och är ett av dess sista kort. Solen är det kanske gladaste kortet i hela tarotleken. Alla kort har en ljus och en mörk sida och vi ska se vad Solen har att säga oss idag.

Jag blir lite fundersam när jag tonar in på bilden. Det första jag ser är nämligen att de tre kvinnorna bär förklädnader. De bär peruker och ansiktsmasker. Det känns även som att de bär klädedräkter som inte stämmer överens med deras energi. Solen lyser starkt på dem och jag blir visad hur dess strålar pulserar. Ordet väckarklocka kommer till mig. Hmm, intressant…

Vad handlar detta om egentligen? Solen ska ju vara ren glädje. Aha, ok nu börjar det klarna lite. Jag får en bild av någon som bränt sig i solen och där huden nu flagnar. Kan det vara så att dessa kvinnor håller på att ömsa skinn såsom en orm?

Jag tror att jag slog huvudet på spiken där. Allt som varit innan, med Döden och så förra veckan Nio Stavar, har frigjort dessa kvinnor från det gamla de burit under så lång tid. Nu dansar de livets dans och i den släpper de gamla förklädnaderna taget. Det ska bli spännande att se hur de ser ut under förklädnaderna.

Glöder och vibrerar av ljus

Jag ser en bild av bar hud som är skrubbad så att den glöder. Den glöder på riktigt och vibrerar av ljus. Något är verkligen på väg att födas fram och det är något väldigt ljust. Det ser nästan ut som solen själv. Vi ser ju på bilden att en av kvinnorna är gravid. Det är en symbol för detta nya som föds. Det är egentligen inte bara hon som är gravid, hon bär barnet men de föder fram detta nya tillsammans. Alla tre behövs.

Jag blir visad hur de dansar vildare och vildare tills de verkar vara i extas. Då sjunker de ihop i en skrattande hög. Över dem faller de gamla förklädnaderna och de ligger där under kläderna och skrattar hejdlöst. De skrattar och gråter om vartannat. De håller om varandra och stöttar varandra så att de till slut kan resa sig upp. De går därifrån tillsammans med de gamla kläderna i famnen. Jag tror de är på väg till återvinningen för att slänga det de inte längre vill ha.

Jag får inte riktigt se hur deras nya kläder ser ut men det ser ut som klänningar i tyger som är så tunna och sköra att de nästan ser eteriska ut. De här kvinnorna kommer från tre olika generationer och representerar olika tidsåldrar. De visar mig att denna transformation som sker inte har någon ålder och de säger till mig att alla åldrar har sina resor, sina utmaningar och sina skönheter. De bär en härlig energi och jag älskar deras inställning.

Solen – Veckans Tarot – Ditt budskap

Vilket härligt budskap. Nu är det dags för ditt liv att ta en ny riktning. Det är dags att slänga de gamla kläderna och ta på de som passar bättre med den du är nu och den du vill vara framåt. Något har verkligen hänt som har lyft dig och din energi. Kan det vara så att du har höjt din frekvens så att du inte längre kan stanna kvar i det som innan tyngt dig. Kan det vara så att du faktiskt på riktigt nu går vidare framåt i livet mot nya äventyr?

Jag tror det. Vilka kläder vill du bära då? Vilken mat vill du äta? Vilka vänner vill du umgås med? Lev livet fullt ut, dansa och njut av Solen i ditt liv.

Vill du fördjupa din inre resa och komma närmare
din innersta sanning? Se nedan!

Frigörande och helande session
30 minuter över telefon

Frigörande och helande session är en session som hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar. Energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt fulla jag. 

frigörande och helande session

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Under samtalets gång renar jag din aura och lyfter den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session.

Denna session är en bra öppningssession och vi kan efter din session prata om hur du vill gå vidare. Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig.

Kom igång med ditt intuitiva måleri!
Steg 1 – 26, 27, 28 April

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens. Detta är andra gången jag kör denna kurs och därför får du ett billigare pris samtidigt som du får möjlighet att själv ge förslag på vad du vill ha i kursen. Priset kommer att stegras för varje kurs som går tills den kommit till sitt originalpris, så passa på nu!

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette