Solen – Veckans Tarot

7 april, 2024 0 av annette

Solen – Veckans Tarot är på besök igen! Vad spännande! Solen är ju som vi vet ett av de mest populära korten i tarotleken. När den kom och hälsade på oss för några veckor sedan pratade den om kvinnorna på bilden, vi ska se vad den vill prata om idag.

Solen - Veckans Tarot

Idag visas jag på själva solen och på solrosorna i förgrunden. Mycket gult och mycket ljus. Sen pekas jag till kvinnornas fötter och deras dans.

Jag blir visad hur kvinnan i den cerise blusen släpper taget om flickan i blå kjol. Det är som att hon vill frigöra sig från ringdansen och dansa i sin egen takt.

Eller vänta…. nej det är inte att hon vill frigöra sig, hon vänder sig om och börjar dansa åt andra hållet. De andra två kvinnorna blir lite förvirrade men följer med. Deras steg är lite stappliga, som om de inte rört sig på ganska länge. Nu börjar de dansa i kringelikrokar.

De håller fortfarande varandra i händerna och snurrar in sig i olika mönster. Förstår de inte att de måste släppa taget om varandra för att kunna dansa fritt? Hmm, det verkar som att de andra två kvinnorna försöker få flickan i blå kjol att dansa under deras armar, som igenom en portal. Hon förstår inte riktigt hur hon ska göra utan slår huvudet i deras armar. Hon behöver vara lite mjukare i kroppen och böja huvudet lite mer. Samtidigt som de andra två behöver höja sina armar och göra portalen lite högre så att hon inte behöver bocka sig så djupt.

Katterna är uppmärksamma

Katterna är väldigt uppmärksamma och verkar tycka att det händer något märkligt. Utom den vi ser som sitter med ryggen emot oss. Den har sitt fulla fokus på kvinnan i orange klänning, på hennes mage. Den verkar tycka att hon borde vara lite mer försiktig och att den behöver ta hand om henne. En ansvarstagande kisse minsann. De andra två katterna skulle nog helst vilja vara med och dansa.

Vad betyder nu detta? Det första jag blev visad var ju solen och dess ljus är starkt. Väldigt högfrekvent. Hm… en av dess strålar går rakt ner i huvudet på kvinnan med blå kjol. Är detta någon form av initiering för henne? Ja, så känns det. De andra kvinnorna vägleder henne in i en ny fas i hennes liv. Och solen fyller upp henne med ny kraft, ny energi, ny information. Jag får känslan av att hon är på väg att lämna hemmet. Att de andra kvinnorna är hennes syster och farmor.

Solrosorna

Solrosorna i förgrunden berättar för mig att detta är en ceremoni de har bevittnat många gånger. De säger att den är olika varje gång eftersom det varje gång är olika människor som dansar. Man skulle kunna tänka sig att eftersom ceremonin alltid är densamma så skulle det se lika ut varje gång. Men så är det tydligen inte.

Detta är något verkligt personligt och jag känner en enorm värme ifrån kvinnan i orange. Hon utstrålar mammaenergi men jag tror att det är för att hon är gravid. Jag är rätt övertygad om att detta är två systrar och en farmor. Hon har lite svårt att släppa taget om sin lillasyster, som om hon inte riktigt tror att hon är redo att lämna boet. Men flickan ska inte lämna boet för gott, hon ska iväg på en resa. Jag får en känsla av att hon ska studera. Kanske ska hon flytta till en annan ort för att plugga på universitetet?

Detta känns som en pågående process och jag skulle inte bli förvånad om de kommer tillbaks igen i någon form för att berätta fortsättningen av deras historia.

Solen – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja, vad kan ditt budskap vara denna vecka? Min känsla är att det öppnar upp sig nu för dig. Det öppnar upp sig för en ny livsprocess. Jag blir visad hur du står mitt i en spiral som snurrar uppåt. Det blåser inuti spiralen och håret flyger i vinden. Du ser glad ut och håller ner din vida kjol så att den inte ska blåsa upp över ditt ansikte.

Spiralen renar bort all gammal energi och det känns lite som att du nästan är lite blyg. Som om du inte vet hur du ska vara i denna nya energi. Ta det lugnt, du kommer att landa mjukt och fint. Eller kanske det kommer kännas lite i en lilltå när du landar, men ingen större skada kommer att ske. Du är trygg och hållen. Jag ser dig när spiralen försvunnit. Du står med ljusa ögon och en mjukt ,men stort, leende mun. Du tittar ut som över en sommaräng med en känsla av begynnande eufori. Detta bådar gott tycker jag.

Intuitivt måleri och/eller
Transformativ healingsession!

Kom igång med ditt intuitiva måleri!
Steg 1 – 26, 27, 28 April

Få rabatt på det redan låga priset när du bokar din plats senast den 12:e April.
Skriv koden INTUITIVTMÅLERIONLINE när du betalar i kassan

Eller välj att anmäla dig till min mailinglista och ta del av specialrabatter som finns endast där.
Anmäl dig HÄR

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Solen - Veckans Tarot

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens. Detta är andra gången jag kör denna kurs och därför får du ett billigare pris samtidigt som du får möjlighet att själv ge förslag på vad du vill ha i kursen. Priset kommer att stegras för varje kurs som går tills den kommit till sitt originalpris, så passa på nu!

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Under hela samtalet är jag uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när är du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette