Sex svärd i Tarot – vägledning

6 november, 2022 0 av annette

Sex svärd i Tarot talar generellt om att göra en resa. Det kan vara en fysisk resa och in så fall oftast en längre resa. Sex svärd kan även tala om en inre resa där man lämnar bakom sig sådant som inte längre känns rätt och sant. Min känsla denna vecka är att de vill visa oss lite både och.

Sex svärd i Tarot

Vi ser hur den unga kvinnan på bilden har sex svärd i sin ryggsäck. Hon tittar bakom sig och det känns som att hon tittar på oss. Min känsla när jag tittar på detta kort är en lite busig, glad känsla och att hon inte egentligen bryr sig om vad vi tycker om att hon tagit svärden och nu beger sig ut på resa. Det känns mer som att hon lite trotsigt visar oss att hon vet att vi är där och att hon gör som hon vill.

Vi ser lönnens löv flyga runt henne vilket visar att det är höst i hennes värld. Hon har levt sin sommar och nu är hon på väg till nästa fas i sitt liv. Kanske lämnar hon ett kallt vinterland för varmare breddgrader.

Hon visar mig att den resa hon ger sig ut på är en lång resa och hennes reskamrater är äldre än henne och de har gjort resan innan. De visar henne vägen och hon behöver bara följa med. Hon är inte rädd, hon är bara glad och nyfiken på vad som ska komma i hennes väg.

Katten däremot ser inte riktigt lika lugn ut, det ser ut som om den funderar på om den verkligen ska åka med på denna resa och om matte verkligen är riktigt klok.

Katten

Vi vet ju att katten är en väldigt självständig individ. Jag tror att den i detta fallet mest funderar över det där med att resa i en ryggsäck. Den visar mig att den är lite sur för att den inte fick bestämma själv. Men vi ser också att katten kan välja att hoppa ur ryggsäcken om den vill. Jag tror att den kommer lägga sig tillrätta och följa med sin matte på resan.

Varken katten eller kvinnan berättar något för mig om vart de är på väg. Jag tror faktiskt att de inte vet. Eller katten vet men vägrar berätta. Kvinnan vet inte mer än att det känns spännande och att hon gjort rätt val.

Veckans Tarot – Sex svärd – Ditt budskap

Ditt budskap från tarotkorten och guiderna idag är att du har tagit, eller är på väg att ta, ett beslut som leder dig in på en väg du inte känner till sedan innan. De säger att du har varit modig och att du plockat med dig det från ditt förflutna som resonerar med den du vill vara i framtiden. Lita på dig själv och på vägen. Du kommer att komma fram oskadd. Kanske lite tilltufsad men det hade ju varit en tråkig väg framåt helt utan utmaningar, eller hur?

De sex svärden i ryggsäcken visar att du har lärt dig dina läxor fram tills nu. Det har givit dig verktyg att hantera allt som kommer i din väg framöver. Du har katten med dig och de två personerna som gått vägen innan. Vi får se om de visar sina ansikten längre fram på resan men just nu vill de inte att vi ska veta vilka de är.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

ess i bägare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

ess i bägare