Sex Stavar – Veckans Tarot

18 februari, 2024 0 av annette

Sex Stavar – Veckans Tarot hör hemma i Lilla Arkanan och i Stavsviten som representerar elementet eld. Många gånger kallas det för segerkortet. Man har lyckats med något man lagt mycket energi på.

När jag tonar in på denna kvinna ser jag en kvinna som gått genom eld och genom vatten. Jag får en bild av skenade hästar där hon sitter på ryggen på en av dem. Hon har en sadel men hon slängs hit och dit och enda anledningen att hon inte faller av är att hon håller hårt i båda tömmarna. Sadeln ser inte ut att sitta ordentligt fast men den ramlar inte av och hon har fötterna i stigbyglarna. Det ser faktiskt lite roligt ut även fast det samtidigt ser farligt ut.

Undra vad detta vill säga? Jag får känslan av vildhästar och att hon är den enda människan som rider men det står människor på sidan om och tittar.

Människorna hejar på henne men det är hon ensam som rider. Det känns som att det är någon form av lopp fast helt utan egentlig struktur. Jag blir visad hur hon ridit mitt i denna klunga av hästar ute i vildmarken. Där fanns en startfålla på loppet och bilden jag blir visad nu är på upploppet där det finns en målflagga. När loppet startade var hon perfekt klädd, i perfekt position och hundra procent fokuserad. Så är det inte riktigt i den bilden jag får se nu. Nu har hon samma kläder som på bilden och håret spretar år alla håll. Sminket har runnit och hon ser helt vild ut.

Gått på vägar ingen annan gått på

Hm, det här är en märklig bild tycker jag men jag tror jag förstår vad jag blir visad. Vi har framför oss en kvinna som brinner för det hon gör. Hon har visat stort mod och gått på vägar ingen annan gått på. Att jag blir visad vildhästar betyder nog att hon inte kunnat lita på att bli buren in i mål. Hon har hela tiden behövt vara på helspänn och se till att vara uppmärksam på varje litet skifte i energin på sin häst.

Människorna som står på sidan om upploppet och hejar på henne är samma människor som vi ser på kortet i bakgrunden. Men de människor vi ser i förgrunden var inte med. Jag tror att de väntade vid mållinjen och att de var orsaken till hennes långa och äventyrliga ritt.
Det är inte hon som står på prispallen och får ta emot gåvor. Tvärtom är det hon som ger gåvor till dem. Jag tror att hon är en person med skinn på näsan och ett hjärta av guld. Hon tittar upp på mig när jag säger det och visar mig ett hjärta av guld med en del sprickor på. Vissa bitar är borta helt och det visar att hon varit med om saker i sitt liv som inte bara varit fint.

Ömmar för människan

Hon säger till mig att hon alltid ömmat för människan. Den riktiga människan säger hon. Hon menar att hon ömmar för den människa som är sann och genuin, ärlig, generös och omtänksam. Och framförallt verkar hon ömma för dem som varit med om svåra saker i livet. Hon säger det inte rakt ut men jag får känslan av att hennes lopp har handlat om att skydda dessa människor mot någon eller några som inte är lika godhjärtade. Hon tittar på mig men tittar snabbt bort igen. Jag hinner skymta ett drag av avsmak i hennes ansikte och tolkar det som att jag har rätt.

Jag blir visad att hon under sin dammiga klädnad har andra kläder och nu blir det så där konstigt igen för när hon kliver ur kläderna ser hon helt annorlunda ut. Hon är liten, kurvig och blond, med ljusblå och rosa kläder. Hon ser ut som Marilyn Monroe utklädd till amerikansk hemmafru… Vad betyder nu detta?

Marilyn Monroekvinnan har en dammvippa i sin hand och står och dammar hyllar, tittar bort från mig och visslar. Ganska provocerande för det är väldigt tydligt att hon låtsas som att jag inte finns… Nu ser jag hur hon fnittrar. Hon fnittrar och brister till slut ut i gapskratt så att alla hennes kurvor guppar upp och ner. Hon är tvungen att sätta sig ner på knä för att hämta andan. Jag kan ju inte låta bli att skratta men vill ändå gärna veta vad detta handlar om…. Ja du, säger hon, vad tror du det handlar om?

Ja, jag vet inte…. Vad tror du det handlar om?

Sex Stavar – Veckans Tarot – Ditt budskap

Det var ju ett lite märkligt budskap idag men vad som är tydligt är ju att det handlar om att du vunnit en seger. Kanske inte att du vunnit över någon annan men att du utfört något som krävt både mod och närvaro. Att du nu kommer att dela med dig av din skatt och att folk omkring är glada för att du lyckats.

Jag skulle nog säga att budskapet till dig är att klappa dig själv på axeln och tala om att du gjort ett bra jobb. Det har inte alltid varit enkelt men du har haft hjärtat med dig och hållit hårt i tömmarna. Good Work!

Sen vad Marilyn Monroes lookalike ville säga, det får framtiden utvisa. Om du inte redan förstått så klart.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette